Cutremur în serialul Clanul! Fosta iubită a lui Anghel Damian, Lia Bugnar, joacă alături de Theo Rose în ultimul episod

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sezonul doi al serialului ”Clanul” de la Pro TV se pregătește de final, însă Click! a aflat, în exclusivitate, o informație care vă va surprinde total. Și anume, că, scenarista serialului, fosta iubită a lui Anghel Damian, actrița Lia Bugnar va interpreta un personaj chiar în ultimul episod al sezonului doi.

Lia Bugnar s-a alăturat actrițelor excepționale din „Clanul”. foto: Click!
Lia Bugnar s-a alăturat actrițelor excepționale din „Clanul”. foto: Click!

Mare surpriză mare la finalul sezonului 2 din ”Clanul”, serialul de la Pro TV, al cărui ultimul episod se va difuza pe 14 mai și în avans pe Voyo, duminica aceasta. Chiar dacă secretul a fost bine păzit timp de câteva săptămâni, noi am aflat deja o informație care dă peste cap povestea, atât din fața camerelor cât și cea din spatele lor.

Pentru că ițele par să se încurce cu adevărat odată cu apariția unui nou personaj. Și vă spunem asta pentru că scenarista Lia Bugnar (54 de ani), va deveni actrița Lia Bugnar în ultimul episod din sezonul doi. Vedeta va interpreta un rol interesant și va rămâne de văzut dacă o vom vedea și în sezonul 3.

Lia Bugnar a fost și ea iubita lui Anghel Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost împreună circa 10 ani. foto: arhiva personala
Lia Bugnar și Anghel Damian au fost împreună circa 10 ani. foto: arhiva personala

Cu această ocazie se face lumină și în alte probleme ivite de-a lungul timpului, fiind cunoscut faptul că actrița scenaristă este fosta iubită a lui Anghel Damian (31 de ani), producător și regizor al serialului ”Clanul”. De și Lia Bugnar spunea că nu s-a întâlnit niciodată cu actuală iubită Theo Rose (25 de ani), iată că drumurile li s-au încrucișat din nou chiar în serial, nu doar la evenimentele organizate de Pro TV.

Și trebuie să reamintim o altă informație pe care ne-o furniza acum ceva timp Lia Bugnar și pe care acum chiar ea o încalcă. Talentata actriță ne declara la începutul sezonului 2 că nu vrea să joace în acesta, vrea să rămână doar în spatele camerelor și să scrie scenariul. „Nu-mi doresc să apar în serial. Absolut deloc.

Nu am avut dorințe din acestea sufocante în mine. Pentru că am îngrozitor de mult de scris, acasă, și n-aș avea timp. Mai joc prin spectacole de teatru, dar asta înseamnă că pleci de acasă trei ore. Ai jucat și ai venit, înapoi, acasă. O zi de filmare e o zi în care eu pot să scriu. Totuși, timpul în care noi scriem un sezon este extrem de scurt”, ne povestea fermecătoarea Lia Bugnar în februarie.

Noi ne bucurăm că s-a răzgândit și o vom vedea pe micile ecrane în rol de actriță și suntem curioși ce personaj a inventat pentru ea.

Un trio amoros în spatele Clanului!

Poveste mai ceva ca în telenovele trăiesc cei trei actori și scenariști ai serialului ”Clanul”. Anghel Damian și Lia Bugnar au dezvăluit că sunt împreună când lucrau împreună la scenariul pentru serialul  ”Vlad”, unde el juca un rol principal, iar ea colabora la scenariu.

Cei doi aveau o relație de 10 ani când au început să lucreze pentru ”Clanul”, iar el a întâlnit-o pe solista Theo Rose și a început o relație cu ea. Acest lucru s-a întâmplat anul trecut, în 2022, când toată lumea a fost luată prin surpindere de relația lor. La scurt timp, după doar câteva luni, Theo Rose anunța că este însărcinată, iar acum, la începutul lunii iunie, trebuie să nască.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net