Cum a trăit Lia Bugnar cutremurul din 77. Ce a spus fosta iubită a lui Anghel Damian despre blocul prăbușit al lui Toma Caragiu

Ultima actualizare:

Cutremurul din '77 a fost un seism puternic care s-a produs la ora 21:22:22, în data de 4 martie 1977, cu efecte devastatoare asupra României. A avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter și o durată de circa 56 de secunde. Au fost 1.570 de victime, din care 1.391 numai în București. 

Liei Bugnar nu i-a fost frică în timpul seismului din '77. Foto: Click.
Liei Bugnar nu i-a fost frică în timpul seismului din '77. Foto: Click.

11.300 de răniți la Cutremuru din '77

La nivelul întregii țări au fost circa 11.300 de răniți și aproximativ 35.000 de locuințe s-au prăbușit. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat în Capitală, unde peste 33 de clădiri s-au prăbușit. Cu toate acestea, o actriță celebră din România susține că-și aduce cu o plăcere aminte despre acest seism și mai spune că a rămas cu amintiri plăcute din acea zi.

Lia Bugnar, colega Mariei Buză de la Asia Express, povesteşte că în anul în care a avut loc teribilul seism avea doar opt 8 ani. Aceasta a mai spuus pentru Ziarul Metropolis că în acea zi era acasă doar cu mama şi cu fratele ei. Tatăl său era la muncă.

Mama i-a distrat în timpul seismului

Din acest motiv, mama lor și-a dat seama că ea trebuie să facă ceva pentru ca ei să nu se panicheze. Așa că, mama ei, care avea 27 de ani, s-a gândit să le distragă atenţia de la seism şi să găsească soluții prin care să-i facă pe aceștia să se amuze.

Astfel, ei, copii fiind, nu şi-au dat seama de gravitatea situaţiei, ci au decis să se joace în locuinţă cu mama lor, care nu voia decât ca micuţii să nu se sperie.

Din fericire, pentru familiei Liei totul s-a terminat cu bine și au scăpat teferi din cel mai periculos cutremur care a avut loc în țara noastră, dar și cu o amintire plăcută din acea zi despre mama ei.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net