Când se termină Survivor România și serialul Clanul! Românii au talent e prima emisiune de la PRO TV care închide acest sezon

Ultima actualizare:

Luna iunie se apropie cu pași repezi și pentru unii vine vacanța. Vacanța copiilor dar și a televiziunilor, căci multe pregătesc producțiile de toamnă. Iată că trei dintre cele mai îndrăgite producțîi de la Pro Tv, "Survivor", "Clanul" și "Românii au talent" se pregătesc de final.

Sezonul 13 de ”Romanii au talent la final”
Sezonul 13 de ”Romanii au talent la final”

Trei din cele mai îndrăgite, dar și urmărite producții de televiziune de la Pro TV se pregătesc de final, astfel că telespectatorii trebuie să știe când se termină acestea.

Prima dintre producțiile îndrăgite care ajunge la final este emisiunea "Românii au talent", prezentată de Pavel Bartoș și Smiley. După semifinala din 5 mai va urma finală în care se va anunța marele câștigător. Aceasta se va termina pe 12 mai. Atunci se va alege câștigătorul premiului cel mare de 120.000 de euro dar și câștigătorul premiului de originalitate.

Sezonul doi din Clanul se apropie de final
Sezonul doi din Clanul se apropie de final

Următoarea producție care ajunge la final este "Clanul", care se termină duminică, pe 14 mai. Probabil că telespectatorii vor avea parte de un final cu "va urma", cu răsturnări de situație ale unor personaje îndrăgite deja de telespectatori.

Serialul cu Denis Hanganu, Marian Olteanu, Cătălina Jojo Grama, Theo Rose, Carmen Tănase sau George Mihăiță în rolurile principale i-a prins imediat pe telespectatori și va reveni cu curând noi episoade la Pro Tv, mai ales că finalul aduce mari surprize.

După audiențele bune de la "Clanul", ne așteptăm să reluăm filmările la începutul verii și să vedem, ce ne rezervă viitorul. Sunt discuții de preproducție, vedem ce se mai întâmplă. Următoarele episoade, ultimele din acest sezon 2, sunt o nebunie, iar finalul e neașteptat, se termină foarte tare de tot. Mă mândresc cu serialul și cu toți colegii mei, facem treabă bună, o muncă extraordinară într-un timp foarte scurt", a declarat Denis Hanganu pentru Click!

Survivor Romania se apropie de final
Survivor Romania se apropie de final

Ultimul show, dar nu cel din urmă, este "Survivor România", prezentat de Daniel Pavel, care se filmează în Republica Dominicană. După ediția de miercuri seară vor rămâne șapte concurenți, iar pe dată de 10 mai vor fi șase participanți în joc. Finala show-ului "Survivor România 2023" va fi difuzată pe dată de 24 mai. Posibil că să fie totul live, într-o transmisiune din studiourile din Ștefănești, însă vom anunța la momentul potrivit.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net