Denis Hanganu, declarații exclusive: „Ultimele episoade din sezonul doi din „Clanul” sunt o nebunie, iar finalul e neașteptat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută l-am revăzut pe Denis Hanganu, interpretul lui Tudor Achim din „Clanul", la Premiile Gopo, unde a urcat din nou pe scenă, pentru a anunța câștigătorii unei categorii. Am profitat de întâlnire, și am încercat să aflăm noi detalii despre actorul iubit de mii de români.

Denis Hanganu, actor în serialul „Clanul”
Denis Hanganu, actor în serialul „Clanul”

Prima întâlnire cu Denis Hanganu (28 de ani) a fost cu mult înainte de a juca în „Sacrificiul", căci l-am cunoscut după ce a jucat într-o piesă de teatru. Îl mai văzusem în mai multe videoclipuri, printre care cel al Ioanei Ignat, la piesa „Nu mă uita".

Cum deja acum a revenit în atenția fanilor, cu rolul lui Tudor Achim din „Clanul" de la Pro TV, toată lumea a vrut să afle detalii despre actorul care este agent dublu. Și cum ne-am revăzut la „Premiile Gopo”, am vrut să vedem ce mai face și iată ce ne-a mărturisit, chiar înainte de a intra pe scenă, vizibil emoționat.

„Am prezentat premiul la Gopo pentru cel mai bun sunet, a fost o sarcină extrem de grea, pentru că sunt colegi nominalizați, al căror nume sunt în germană, poloneză, maghiară și română și nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, dar sunt un coleg responsabil, trebuie pronunțate corect. Sunt în pauză de filmare la „Clanul" și chiar acum am scos o premieră la Teatrul Național - „You Say Tomato", cu Irina Ștefan și Daniel Buglea”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Denis Hanganu.

Denis Hanganu cu Catalina Grama Jojo și Paul Ipate, la Gopo
Denis Hanganu cu Catalina Grama Jojo și Paul Ipate, la Gopo

Cu toate că se află în pauză de filmări pentru serialul de la PRO TV, Denis Hanganu nu stă degeaba! Pregătește premiera unui spectacol, iar la începutul acestei veri se va întoarce pe platourile de filmare, având în vedere că urmează a fi filmat următorul sezon al serialului „Clanul”.

Denis Hanganu, implicat în multe proiecte

„Mai pregătesc o premieră, nu am pauză, dar e mai bine să fie decât să nu fie. După audiențele bune de la „Clanul", ne așteptăm să reluăm filmările la începutul verii și să vedem, ce ne rezervă viitorul. Sunt discuții de preproducție, vedem ce se mai întâmplă. Următoarele episoade, ultimele din acest sezon 2, sunt o nebunie, iar finalul e neașteptat, se termină foarte tare de tot. Mă mândresc cu serialul și cu toți colegii mei, facem treabă bună, o muncă extraordinară într-un timp foarte scurt.

Că astea sunt resursele de timp și financiare și vrem să aducem un produs cinematografic foarte bun, de top, în casele românilor. Relația cu colegul meu Marian Olteanu (David Pribeag, n.r.) este foarte bună, suntem și apropiați de vârstă, el a terminat cu 2 ani înaintea mea, ne înțelegem foarte bine, e un actor bun, suntem amândoi din Vaslui, eu de lângă graniță, el din oraș, suntem doi moldoveni tineri, nebunatici, știi cum se zice", ne-a povestit Denis.

Theo Rose și Denis Hanganu în „Clanul” / FOTO: PRO TV
Theo Rose și Denis Hanganu în „Clanul” / FOTO: PRO TV

Cât despre viața sa sentimentală, actorul ne-a mărturisit că, pe acest plan, stă foarte bine. 

„Cu dragostea stau bine, ea este medic chirurg, e omul meu de încredere la care să apelez atunci când este nevoie. Are grijă de mine", a conchis Denis Hanganu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png