Cum e poreclit Denis Hanganu, interpretul lui Tudor din „Clanul”. „Sunt Numărul 1”

Ultima actualizare:
Denis Hanganu in Clanul
Denis Hanganu, în rolul lui Tudor din „Clanul”. foto: Pro TV

Interpretul lui Tudor din ”Clanul” are multe povești de la filmări și le spune cu drag celor care-l întreabă. Click! a stat de vorbă cu el și a mai aflat câteva lucruri noi din culise. De exemplu, cât îi ia să i se facă rănile de pe față sau tatuajul de pe gât. Denis Hanganu (28 de ani) ne-a oferit mai multe detalii în exclusivitate în interviul pe care va invităm să îl citiți în continuare.

Click!: Filmați în continuare pentru sezonul 2 al serialului „Clanul”. Cum ți se pare față de primul sezon?

Denis Hanganu: În sezonul 2, eu cred că mă mulțumește și mă împlinește feedback-ul oamenilor, care este extraordinar de pozitiv și pe care îl apeciez. În rest, încerc să îmi fac treaba, cât de bine pot. Încerc să fiu trup și suflet proiectului, alături de inimile și gândurile regizorilor, scenariștilor, și să dau ce am mai bun pentru proiectul ăsta. Pentru că, da, îmi place ca oamenii să aprecieze munca pe care noi o depunem. Și, în același timp, îmi place să cred în ideea asta că proiectul va fi, în continuare, foarte vizibil și vizionat, astfel încât și munca mea va fi apreciată și în alte proiecte, în care voi fi, să zicem, căutat sau cooptat, pe viitor.

Ți-a crescut cota de când joci în "Clanul"?

Nu știu, că la noi nu e atât de industrie, ca afară. Presupun că da. Mi-au scris diferiți regizori de film, mi-au scris producători de film, ceea ce mă bucură, nu tare, extraordinar de tare! Pentru că asta înseamnă că oamenii chiar se uită și apreciază acest serial.

Denis Hanganu diin Clanul foto Pro TV
Denis Hanganu, înainte de a începe „transformările”. foto: Pro TV

Ai agenda încărcată până anul viitor?

Până anul viitor, trebuie să filmăm. Sigur, dacă va avea succesul scontat și dacă vom face și un sezon 3. Atunci, da! Suntem optimiști! Dar, știți cum e, eu prefer să fiu, tot timpul, realist.

Nu prea semeni cu personajul tău, ești mai calm, mai prietenos...

Sunt un tip mai sociabil, să zicem. Dar asta e și frumusețea, cumva. Am mai auzit lucrul ăsta, că oamenii nu mă pot repera drept Tudor, din serial, și-mi spun că sunt total diferit, în viața de zi cu zi. Ceea ce e o dovadă bună că îmi fac treaba foarte bine și că nu există tiparul ăsta "e la fel, l-am văzut și în alte proiecte". E foarte bine că se creează tipul ăsta de diferențiere.

Cât îți ia machiajul? Mă refer la tatuajul de la gât, rănile de pe față?

Nu mi le fac eu, le face echipa și oamenii cărora le mulțumesc pe această cale. E o echipă care mă ajută cu munca asta. Dar, tatuajul plus make up-ul, din sezonul 2 - pentru că am rănile alea care sunt racord- iau, undeva, între 30-50 de minute. Astea doar rănile, fără ulterioare retușuri, machiaje, costume ș.a.m.d.

Denis Hanganu diin Clanul
Denis Hanganu, mult mai prietenos în viața de zi cu zi. Foto: Click!

Pe platouri, ți se pare că echipa are mai multă grijă de tine decât de alții?

Da, recunosc. Mă și strigă, tot timpul, pe set, "Number One", pentru că sunt numărul 1, în distribuție, și e ceva măgulitor pentru mine. Și le mulțumesc foarte mult. Sunt niște colegi extraordinari! Toate departamentele lucrează, din plin, și depun o muncă titanică. Într-adevăr, aș minți să spun că nu au grijă de mine, că mă prețuiesc și, la rândul meu, și eu îi prețuiesc pe ei, pentru că formăm o echipă unită.

Cu Carmen Tănase ai mai jucat?

Carmen Tănase și „fiii” ei din serial. Captură Voyo
Carmen Tănase și „fiii” ei din serial. Captură Voyo

Nu, n-am mai jucat. E prima oară când lucrez cu Carmen. E o parteneră absolut generoasă și un om extraordinar, alături de mulți alți actori consacrați pe care îi vedeți în distribuția serialului. Și ce e mai frumos e că vezi actori tineri și consacrați, deopotrivă, lucrând cot la cot și ajutându-se, chiar, cu mici indicații sau având răbdare unii cu ceilalți. Și vezi calitatea asta, a produsului cinematografic. E uluitor să vezi actori de teatru, de toate vârstele, la treabă.

Și pe fiul doamnei Carmen Tănase îl cheamă tot Tudor.

Exact. Cred că, atunci, când îmi spune Tudor, îmi spune cu drag. Face, fără să vrea, o identificare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net