El e marele favorit în finala Românii au talent. A ridicat toată sala în picioare: „Poți să câștigi sezonul”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Vineri seara, 28 aprilie, în prima semifinală live Românii au talent 2023, concurentul Oleg Spînu a avut o interpretare de excepție. Juriul a apreciat prestația lui Oleg, aplaudându-l în picioare.

El e marele favorit de la Românii au talent. Foto: colaj Facebook
El e marele favorit de la Românii au talent. Foto: colaj Facebook

Ce au spus jurații emisiunii Românii au talent 2023, după momentul genial

Andi Moisescu: ,,Omule, ce am văzut în seara asta e de domeniul incredibilului. Sunt șocat, în cel mai plăcut sens al cuvântului”.

Andra: ,,Cea mai frumoasă surpriză mi-ai făcut-o! Nu ai zice că ești cântăreț de muzică populară. Pornesc un turneu de muzică populară și vreau să fiu unul dintre invitații mei, să urci pe scenă cu mine”.

Mihai Bobonete: ,,Din punctul meu de vedere, cam asta e rețeta să câștigi Românii au talent. Eu cred că românii ar trebui să-ți acorde încrederea”.

Dragoș Bucur: ,,Oleg, ești foarte bun. Cred că poți să câștigi sezonul. Foarte bine! Emoție, voce, prezență.ai eclipsat șase femei”.

Oleg Spînu, moment genial la Românii au talent

Oleg Spînu este singurul artist din familie. Cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea, scrie protv.ro.

Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, chiar și în România și este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. Nu a mai participat la Românii au talent și a venit să arate lumii că este un om bun și un “doctor al sufletului”, prin muzica sa. 

Oleg Spînu vine din Republica Moldova

Oleg Spînu are 15 ani și vine din Corlățeni, Republica Moldova. Concurentul de la Românii au Talent 2023 a interpretat în preselecții o piesă de folclor, care i-a făcut pe spectatori să se ridice de pe scaune și să joace.

„Numele meu este Oleg Spînu, am 15 ani și mă ocup cu muzica încă de mic. 

I-am cerut voie mamei să cânt în stradă și acolo am cântat o vară întreagă, câte o oră în fiecare zi. Îmi plăcea asta și mă motiva. Așa au început oamenii să mă cheme la zile de naștere, la nunți, la cumetrii, la botezuri, dar nu toată seara că eu sunt mic și să nu obosesc.

Lumea mă plătește când merg la ei și mă simt și eu că sunt o personalitate în familie", declara Oleg.

image
image
image
image
image
image
banner mămăligă png
cub adela popescu png
netflix jpg
mircea radu jpg
vocea png
netflix g6957822cc 1280 jpg
buhnici   colaj captura youtube jpg
image
actualitate.net