Momentul genial de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita. O tânără a emoționat toată țara

#Românii au talent
Ultima actualizare:

În seara asta a avut loc moment impresionant la Românii au Talent. O puștoaică de 17 ani a reușit, cu intepretarea ei la nai și voce, să îi dea pe jurați pe spate, iar publicul a fost în delir.

Ilinca are doar 17 ani și este deja un muzician desăvârșit / sursa FOTO: ProTV
Ilinca are doar 17 ani și este deja un muzician desăvârșit / sursa FOTO: ProTV

Ilinca Din are 17 ani, vine din Pitești și a susținut un moment de folclor care a ridicat sala în picioare și care a făcut-o pe Andra să cânte și să danseze.

Nu este încă majoră, dar cântă la fel de bine la nai și voce ca un muzician cu ani experiență. Are o voce senzațională, care îți intră imediat la suflet, iar acest lucru s-a simțit. A cântat atât de bine, încât a ridicat-o pe Andra de pe scaun.

Ilinca Din este îndrăgostită iremediabil de folclor 

Adolescentă spune că iubirea pentru muzică, dar și talentul le-a moștenit de la părinți. Tatăl ei e preot, iar mama profesoară de Limba Română. A studiat la Școala Populară de Arte în Pitești și aici a descoperit naiul, instrument pe care îl studiază de mulți ani.

„Folclorul trebuie promovat“, a spus ea la finalul interpretării care a ridicat sala în picioare.

„Mie mi-ai făcut o poftă să cânt muzică populară... Văd din ce în ce mai mulți tineri care aleg să promoveze folclorul și asta mă bucură tare mult. Interpretarea ta mi-a plăcut foarte mult: și cu naiul, și cu vocea“, a comentat Andra.

„Pe mine nu mă miră că tot mai mulți tineri aleg folclorul, pentru că e o căutare. Cred că redescoperim folclorul adevărat. Muzica înseamnă vibrație și folclorul mișcă niște lucruri în interiorul nostru, că de aici suntem“, i-a spus și Andi Moisescu.

De ce a venit la Românii au Talent

Ilinca spune că a venit la Românii au Talent să arate folclorul în forma lui pură, neatinsă de societate. Vrea să fie promotoarea acestui lucru. A cântat la evenimente, dar îi plac mai mult concertele mari. 

Juriul i-a oferit fără nicio ezitare patru de „Da“, asigurându-i Ilincăi Din calificarea în etapa următoare la „Românii au talent“.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net