Acum s-a aflat! De ce a plecat, de fapt, Bebe Cotimanis de la „Românii au talent”: „Fetița a început să plângă, m-a rupt”

#Românii au talent

Românii au talent” se numără printre cele mai populare emisiuni din țara noastră, fiind urmărit, ediție de ediție, de către milioane de români. Iar alături de concurenți, juriul este la fel de important în succesul show-ului. Printre aceștia s-a numărat și Bebe Cotimanis, care a părăsit emisiunea după un singur sezon, spre marea mirare a publicului.

Actorul a părăsit juriul după un singur an, spre mirarea publicului. / foto: cinemagia.ro
Actorul a părăsit juriul după un singur an, spre mirarea publicului. / foto: cinemagia.ro

„Românii au talent” rămâne și astăzi una dintre cele mai populare emisiunii din România, reușind să adune milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, sezon după sezon. Având deja peste un deceniu în spate, show-ul a adus pe ecranele românilor o întreagă miriadă de concurenți, cu toții etalându-și cu mândrie diferitele talente. De la voci incredibile, la numere de magie, este greu să ne imaginăm vreun subiect rămas neexplorat pe scena de la „Românii au talent”.

Iar pe lângă demonstrațiile incredibile ale concurenților, un alt punct de atracție pentru public este juriul, format negreșit din artiști de marcă din țara noastră. Adunând unele dintre cele mai cunoscute și populare nume din România de-a lungul anilor, juriul de la „Românii au talent” este la fel de important pentru succesul emisiunii precum concurenții. În urmă cu câțiva ani, la masa juriului s-a aflat și faimosul actor Bebe Cotimanis, care a părăsit emisiunea după numai un sezon.  

Actorul a părăsit masa juraților în 2015, spre mirarea fanilor emisiunii, care cu siguranță sperau ca o personalitate plină de talent și voie bună ca Bebe Cotimanis să rămână ani buni alături de emisiune. Însă, acesta a fost înlocuit la scurt timp cu Florin Călinescu, iar din declarațiile actorului, acest fapt nu îl supără deloc, conform informațiilor din playtech.ro.

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la „Românii au talent”

 „Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate” a declarat actorul într-un interviu mai vechi, despre plecarea lui din cadrul show-ului. Se pare că, hotărârea a venit după ce a dat votul decisiv ce a eliminat-o din concurs pe Nicoleta Iancu. La acel moment, fata a început să plângă și a spus că nu îl poate ierta pe actor pentru gestul lui. „Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”, a declarat Bebe Cotimanis.

Acesta a spus că a avut de ales între a continua la „Românii au talent” și alte proiecte, alegând să plece din juriul emisiunii. Din întâmplare, un an mai târziu, Bebe Cotimanis s-a întâlnit din nou cu Nicoleta Iancu, în timp ce aceasta avea un spectacol la Turnu Severin. În cele din urmă, cei doi au rămas în relații cordiale, tânăra spunând că l-a iertat pentru ce s-a întâmplat în timpul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net