Big Tima, „fiul nelegitim" al regelui Charles, scene incredibile la ,,Românii au talent". A adus elogiu pentru „buni Elizabeth”

Ultima actualizare:

Cristian locuiește în Londra de opt ani de zile. A început să facă momente de comedie pe internet în urmă cu trei ani, iar când a devenit și mai încrezător a decis să se înscrie la emisiunea „Românii au talent". Este vorba despre românul care susținea că este fiul nelegitim al regelui Charles, totul fiind, de fapt, o glumă.

Big Tima a participat la emisiunea ,,Românii au talent" Foto: Captură video
Big Tima a participat la emisiunea ,,Românii au talent" Foto: Captură video

Cine este Cristian (Big Tima)

Big Tima se laudă cu faptul că, de trei ani de zile, este cunoscut pe social media și crede că a fost momentul să treacă pe sticlă. Cristian este protagonistul videoclipului care a ajuns viral pe internet, în care îl strigă, la porțile Palatului Buckingham, pe regele Charles: ,,Father, papa, help!". Totul a fost luat în serios, că el ar fi fiul nelegitim al regelui Charles, până când acesta a spus că este vorba despre o parodie. 

Big Tima a ajuns la ,,Românii au talent"

În emisiunea ,,Românii au talent", difuzată pe 7 aprilie, Cristian s-a prezentat în fața juraților cu un număr în care aduce un elogiu pentru ,,buni Elizabeth", scrie protv.ro.

După ce Cristian și-a încheiat numărul, jurații, cu zâmbetul pe buze, au glumit cu Big Tima. ,,Un pahar cu apă putem să-ți dăm. Să înțeleg că este truestory. Lucrezi în Anglia de 7 ani și ai venit în România doar pentru ,,Românii au talent". Sunt câteva chestii pe care, dacă le vei putea repeta, ai șanse reale să obții umorul pe care tu îl cauți pe scenă. Ai obținut, cel puțin, din partea mea, câteva râsete datorită naturaleții cu care te-ai încurcat, te-ai amuzat singur la glumele tale. Alea au fost întâmplătoare. Dacă le-ai putea repeta, ăla s-ar putea numi talent", i-a transmis juratul Dragoș Bucur.

,,Să repet ce? Să mai citesc o dată asta? Stăm până dimineață aici, că dimineață am tren până la Cluj. Cu Andi nu mai vorbesc, că am vorbit la Untold. Ne-am întâlnit la baie. Am vrut să-i dau o pălincă, să-i meargă până-n genunchi, dar a refuzat", a spus concurentul Big Tima. Dragoș Bucur l-a întrebat atunci cine ar accepta o pălincă la baie. 

Și Andra a avut un dialog cu Big Tima. Andra: ,,Tu, când ai intrat, toată lumea te-a aplaudat, pesemne că ești cunoscut". Big Tima: ,,Mă cert cu soția, i-am pus ciorba de perișoare în cap. Andra: ,,Dacă le place oamenilor, foarte bine."

Despre Big Tima

Cristian crede că s-a născut cu acest talent și l-a perfecționat lăsându-se inspirat de niște cântăreți și comedianți importanți din Marea Britanie. Sprijinul său cel mai mare a venit de la soția sa.

Big Tima este căsătorit și are un fiu. Acesta susține că se află în Marea Britanie pentru a-i oferi băiatului său o viață decentă și o educație bună.

Este foarte popular pe rețelele de socializare, unde postează zilnic filmulețe cu diverse tematici. Românul se bucură de 417 mii de urmăritori pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net