Copila „fără oase” a impresionat la Românii au talent! A primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete

La Românii au talent, miracolele chiar există! De departe, așa cum spun și jurații, sezonul 13 este de-a dreptul magic și, analizând edițiile de pe micul ecran, am putea spune că este sezonul dansatorilor! Bianca Avram le-a demonstrat juraților că îmbină perfect dansul, baletul și gimnastica și l-a cucerit iremediabil pe Mihai Bobonete, care n-a mai stat pe gânduri și i-a acordat Golden Buzz. 

Bianca Avram a primit Golden Buzz la Românii au talent / Sursă foto: colaj Click!
Bianca Avram a primit Golden Buzz la Românii au talent / Sursă foto: colaj Click!

Mihai Bobonete a acordat Golden Buzz vineri, la Românii au talent

Ediția de vineri a emisiunii de la Pro TV, Românii au talent, a fost plină de surprize. Firește, cea mai mare surpriză pentru jurați a fost Bianca Avram, o copilă care i-a uimit pe toți cu talentul său. 

Numărul ei artistic a fost desprins din filme: a îmbinat gimnastica, dansul și baletul, într-un dans contemporan care i-a ținut pe Bobonete, Dragoș, Andra și Andi Moisescu, cu sufletul la gură. 

Bianca Avram a executat mișcări atât de grele, încât ai fi putut spune, lejer, că această copilă nu are oase! Modul în care a dansat a fost perfect, așa că, la final, a primit ceea ce merita: a fost trimisă de Bobonete direct în semifinală!

„A fost spectaculos ce ai făcut”

„Dimineața mea începe prin orele de balet de la liceu. După ce termin programul de școală, mă duc la orele particulare. Dansul pentru mine este un mod liber de a mă exprima. Îmi este mult mai ușor să mă fac înțeleasă prin mișcările corpului și gesticulând, decât să mă exprim prin cuvinte. Fac gimnastică și balet. Dansul este o fuziune între cele două ramuri”, a spus Bianca Avram, în prezentarea ei.

„Bianca, observ cu mare plăcere că vin la Românii au talent din ce în ce mai mulți copii foarte talentați în ceea ce înseamnă dans contemporan, balet, gimnastică și așa mai departe. Eu mă tot repet, că spun că de fiecare dată, cu fiecare număr pe care îl văd e mai bun decât celălalt.

Efectiv, îmi vine să și plătesc bilet. Îmi vine să întreb unde trebuie să dau bani pentru ce am văzut acum. A fost spectaculos ce ai făcut în seara asta”, a spus Mihai Bobonete, care, la momentul votului, i-a acordat fetiței Golden Buzz. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
3 monica pop jpg jpeg
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
image
actualitate.net
image
actualitate.net