La 90 de ani a ridicat tot publicul și juriul de la „Românii au talent” în picioare. „Nu mă las, bă, nu mă las”

Ultima actualizare:

O surpriză de proporții în ediția de astă seară (10 martie) de la „Românii au talent”. Pe scena competiției de la PRO TV a revenit un concurent care astăzi are 90 de ani. În ciuda vârstei sale respectabile, e caracterizat de o bucurie de viață pe care și cei tineri o găsesc cu greu. Florin Zgăvârdici s-a întors în acest show după mai bine de șapte ani și a demonstrat că nu degeaba se spune că etatea este doar un număr. 

Florin Zgăvârdici (90 ani) e cel mai în vârstă concurent de la „Românii au talent” / captură: PRO TV
Florin Zgăvârdici (90 ani) e cel mai în vârstă concurent de la „Românii au talent” / captură: PRO TV

Este cel mai în vârstă concurent, dar a transformat asta într-un avantaj. A cântat, a dansat, a făcut glume și a reușit să ridice toată sala în picioare, în frunte cu juriul format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Andra: „Mie mi-a amintit de bunicii mei”

Andra a fost foarte impresionată de momentul lui Florin Zgăvârdici / captură: PRO TV
Andra a fost foarte impresionată de momentul lui Florin Zgăvârdici / captură: PRO TV

„Care este secretul longevității dumneavoastră?”, l-au întrebat cei din juriul „Românii au talent”. „O viață normală, aș putea spune. Am fost ponderat în toate. Nu mi-am bătut joc de mine”, a spus Florin Zgăvârdici, care a mai adăugat că a reușit să ducă o viață echilibrată. În plus, consideră că și ambiția i-a fost de mare ajutor. „Nu mă las, bă, nu mă las”, a mai adăugat acesta, care a menționat și faptul că „Iubirea n-are vârstă”.

Florin Zgăvârdici a cântat „Iubirea n-are vârstă”

„Toți anii de divertisment se văd. Se vede că ați iubit scena și că scena vă iubește în continuare”, i-au spus cei din juriu. „Mie mi-a amintit de copilărie, de bunicii mei”, a mai spus și Andra, foarte emoționată după ce concurentul a interpretat o melodie foarte veselă.

Florin Zgăvârdici a mai participat la „Românii au talent” și în 2016. Și atunci a avut un succes uriaș, căci momentul interpretat, un cuplet muzical intitulat „Ce mai faci, Maria?”, a ridicat ca și acum sala în picioare, precum și juriul, format la acea dată din Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihaela Rădulescu.

Cine este Florin Zgăvârdici

Florin Zgăvârdici a cântat o melodie despre dragoste la orice vârstă / captură: PRO TV
Florin Zgăvârdici a cântat o melodie despre dragoste la orice vârstă / captură: PRO TV

Florin Zgăvârdici s-a născut în 1933 și a început cariera artistică în anii 50, atunci când a debutat în brigăzile artistice din Iași, unde a lucrat și la Teatrul Național, precum și la Teatrul Întreprinderii „Țesătura”. În 1965 a devenit actor și prezentator al Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, Secția Estrada, din Suceava. S-a pensionat în 1991, dar nu a încetat activitatea artistică, ci a continuat să performeze în fața publicului la Casa Armatei din Iași.

Florin Zgăvârdici a povestit de data aceasta că are o soție cu mult mai tânără, în vârstă de 75 de ani, așa că membrii juriului au apreciat că și acesta ar putea fi unul dintre secretele longevității sale și bucuriei de viață. Artistul este căsătorit de mai bine de 50 de ani, are două fete și trei nepoți, dar spune că nici unul dintre ei nu i-a moștenit încă pasiunea pentru scenă. 

Nu degeaba spune că nu se lasă. La finalul momentului său din sezonul „Românii au talent” 2023, Florin Zgăvârdici a spus că abia așteaptă să revină încă o dată în fața acestui public. „Îmi crește inima cu bucurie. A fost o veselie. Parcă mă gândesc acuma că la anul aș veni iar. Să ne vedem sănătoși”, a mai spus Florin Zgăvârdici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net