Finala "Românii au talent": Laura Bretan a câștigat marele premiu

Ultima actualizare:
Cei 16 finaliști au așteptat verdictul
Cei 16 finaliști au așteptat verdictul

După luni și luni în care sute de persoane s-au perindat la audiții pentru o șansă de a apărea în emisiunile live de la "Românii au talent", a venit și marele moment așteptat de cei 16 concurenți care s-au luptat în finala din 3 iunie pentru cei 120.000 de euro puși în joc. Lupta a fost strânsă, dar doar un singur număr a câștigat majoritatea inimilor celor de acasă și i-a determinat pe aceștia să pună mâna pe telefon și să voteze. Acel număr aparține Laurei Bretan, fetița cu voce de aur.

Cei 16 finaliști ai celui de-al șaselea sezon ”Românii au talent” au fost Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Prună, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici și Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Buduruși, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju și Frații Adrian. Aceștia i-au încântat pe telespectatori cu momente senzaționale și au sperat să câștige marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.


    Cei 16 finaliști au așteptat verdictulFoto: captură Pro Tv
Cei 16 finaliști au așteptat verdictulFoto: captură Pro Tv

Pe locul trei s-a situat Nadia Buduruși, care a realizat un spectacol nemaivăzut la bara mobilă. Aceasta a reușit să depășească probleme grave de sănătate și să-și urmeze visul. Acum, vrea să vadă că dansul la bară poate deveni sport olimpic.

Pentru locul fruntaș s-au luptat Frații Adrian și Laura Bretan. Cei doi băieți și al lor dans contemporan au ieșit pe locul secund.

Laura, Frații Adrian și Nadia Buduruși au fost primii în preferințele telespectatorilor
Laura, Frații Adrian și Nadia Buduruși au fost primii în preferințele telespectatorilor

Laura Bretan, puștoica de 13 ani care locuiește în Chicago, a impresionat cu o nouă arie de operă, "Tosca" de aceatsă dată. Imediat după ce și-a terminat interpretarea, Andra a avut numai cuvinte de laudă: "A fost un moment impecabil. Acest copil este un geniu, un fenomen, înzestrat cu ceva unic în vocre. Ne-a făcut pielea de găină tuturor. La tine, Doamne-Doamne a scăpat un pic mai mult talent. Așa ceva vezi la nu știu câți ani. Ești o minune de copil!"

Laura este și în semifinalele America's Got Talent

simeon stalpnicul png

Laura locuieşte în Chicago şi provine dintr-o familie modestă. Tatăl său lucrează în domeniul construcţiilor, iar mama are grijă de copii. De câţiva ani, ia lecţii de bell canto la Chicago Symphony Orchestra şi este atrasă de operă, dar şi de muzica pop. Micuţa a cântat de nenumărate ori în biserică şi chiar într-o emisiune a postului american CBS.

De curând, și-a încercat norocul și la "America's Got Talent", varianta românească a show-ului care premiază talentul. Bineînțeles că și acolo a lăsat mască pe toată lumea, în special pe Simon Cowell, creatorul emisiunii și cel mai dur dintre jurații de acolo, care a rămas cu gura căscată și tot ceea ce a mai putut spune a fost: "Sincer, ai venit aici și nici nu credeam că vei putea să vorbești, cu atât mai puțin să cânți, iar apoi s-a întâmplat asta. M-am gândit că dacă începi să cânți, asta nu va decurge bine. În toţi anii de show, nu am văzut niciodată aşa ceva, serios, a fost incredibil. Ceea ce face acest moment și mai bun este faptul că tu ești o persoană atât de dulce și umilă și nici nu-ți dai seama cât de uimitoare ești."

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net