Florin Călinescu s-a mutat la țară și nu mai vrea să audă de echipa „Românii au talent”

#Exclusiv Click!

Florin Călinescu (66 de ani) a surprins o țară întreagă, în urmă cu mai bine de un an și jumătate, când a ales să își dea demisia de la Pro TV, renunțând la scaunul de jurat de la „Românii au Talent”. Timpul a trecut, însă, chiar și așa, omul de televiziune nu mai dorește să lucreze în trustul de pe Pache Protopopescu. 

În vara lui 2021, Florin Călinescu renunța la Pro TV în favoarea unei emisiuni de la Prima TV, producție ce a durat doar un sezon din cauza audiențelor slabe. Emisiunea pe care o modera era un pamflet în care erau abordate teme din cele mai diverse domenii: politică, sport, monden, dar și social. 

Chiar dacă în aceste momente nu mai este cooptat în niciun proiect de televiziune, Florin Călinescu ne-a declarat că nu îi este dor de lumina reflectoarelor și nici de masa juraților de la “Românii au Talent”.

„Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul “Românii au Talent”. Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine.”, a declarat Florin Călinescu pentru Click!

Fosta vedetă de la Pro TV a ales să renunțe la viața agitată din Capitală pentru un trai liniștit la țară, în casa părintească din județul Argeș, în comuna Babana, unde are deja o micuță fermă de animale.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele.”, a declarat recent Florin Călinescu pentru Click!.

Florin Călinescu, anunț pe Facebook despre „despărțirea” de Pro TV

În momentul când a ales să părăsească trustul din Pache Protopopescu, fosta vedetă de la Pro TV și-a anunțat fanii printr-un mesaj scurt și concis că pleacă de la masa juraților de la „Românii au talent”.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator 1 decembrie 1995.”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net