Vlad Ciobanu, de la «Românii au talent», cel care l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă, discurs cutremurător la nunta lui George Simion

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Vlad Ciobanu, băiețelul care l-a impresionat pe Florin Călinescu la show-ul ,,Românii au Talent" cu o poezie patriotică extrem de sinceră, a urcat pe scenă și la nunta lui George Simion, pentru a le transmite un mesaj plin de emoție și patos tinerilor miri.

image

Liderul AUR a organizat cel mai fastuos eveniment de care a avut parte România în ultimii ani, pentru a-și celebra nunta în stil tradițional, cu aleasa inimii sale, Ilinca. 

Vezi și: Wow! Cât de superbă este! Primele imagini cu Ilinca Simion în rochie de mireasă!

Totuși, ce este o nuntă în stil românesc fără muzică, voie bună și vorbe spuse din suflet pentru însurățeii care au ales să-și lege destinele. La evenimentul organizat de liderul AUR au fost aduși cântăreți din toate zonele țării, pentru ca oamenii să simtă spiritul român autentic și să devină, măcar pentru câteva zile, un popor mai unit.

Nu rata nici: Adriana Bahmuțeanu a petrecut în ie la nunta lui George Simion!

Una dintre cele mai frumoase surprize de la spectacolul ce s-a desfășurat pe scena de la Măciuca a fost prezența lui Vlad Ciobanu, băiețelul patriot, care pe care publicul l-a văzut prima dată la emisiunea ,,Românii au talent" și l-a impresionat pe George Călinescu cu patosul său patriotic.

Află și: George Simion, despre alerta cu bombă: «Știu cine a trimis mesajul. A vrut să-mi strice nunta!»

La nunta lui George Simion, micuțul Vlad Ciobanu s-a simțit în elementul său, mai ales că se afla printre oameni iubitori ai tradițiilor naționale, astfel că băiețelul le-a transmis mirilor un mesaj copleșitor de emoționat, care să-i ghideze în viața pe care o vor împărtăși de acum încolo împreună. 

«Azi porniți pe-un drum în care e nevoie de răbdare, de priviri calde și dulci, când te scoli și când te culci. E nevoie de iertare la greșeli și nepăsare. E nevoie de un sărut, când n-ai chef să aștepți mai mult . Căsnicie se numește drumul ce azi vă unește, drumul ce vă rog să fie pentru voi doar bucurie. Casă de piatră! La mulți ani! » a spus cu emoție Vlad Ciobanu pe scena de la Măciuca. 

Vlad Ciobanu a câștigat, la vârsta de 4 ani, premiul de originalitate la Românii au Talent!

Vlad Ciobanu a uimit publicul și jurații când a apărut în cadrul emisiunii «Românii au Talent» în 2020, la vârsta de doar 4 ani, și a recitat cu pasiune o poezie patriotică numită „Unire, frați români”. Florin Călinescu i-a recunoscut în mod deosebit talentul, iar băiețelul a câștigat «Premiul de originalitate» din cadrul concursului de talente. 

La vârsta de 4 ani, Vlad era atât de avansat în capacitățile sale, încât părinții au fost nevoiți să-l mute de la grădiniță. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net