Lecție de viață la Românii au talent. Concurenta paralizată a impresionat până la lacrimi întreaga Românie: „Ăsta e mesajul meu”

Silke Pan și Didier au venit la Românii au talent pentru a demonstra că există viață și bucurie și în ciuda celor mai nefericite momente care pot umbri toate acestea. Silke Pan este acrobat de circ, iar în 2007, viața ei s-a schimbat radical. A suferit un grav accident atunci când performa la trapez, soțul ei nu a reușit să o mai prindă la timp, a căzut și a rămas paralizată de la talie în jos. După multe momente de întrebări fără răspuns, Silke Pan a luat-o de la capăt și nu a renunțat nicio secundă la iubirea față de circ. Vineri seara, concurenta din Franța a impresionat întreaga Românie!

Silke Pan, concurenta paralizată de la Românii au talent
Silke Pan, concurenta paralizată de la Românii au talent

Silke Pan a impresionat întreaga Românie!

Silke Pan s-a prezentat în fața juraților de la Românii au talent cu un număr incredibil de acrobație bazată pe echilibrul din brațe. Paralizată de la talie în jos, concurenta din Franța a impresionat întreaga Românie cu determinarea ei de a merge mai departe și de a le arăta oamenilor că există oricând posibilitatea să o ia de la capăt, indiferent cât de grea poate fi viața uneori. 

„S-a schimbat întreaga mea viață”

„Ne-am cunoscut acum peste 20 de ani. Am fost artistă de circ, am avut un accident în 2007. Lucram împreună la trapez și nu m-a prins. Asta a fost tot. De atunci, sunt paralizată, de la talie în jos.

Nu-mi pot mișca și nu-mi pot simți șoldurile și picioarele. S-a schimbat întreaga mea viață. După accident, nu puteam nici să stau fără să cad. Am încercat să fac orice, dar am uitat trecutul.

Am iubit mereu circul. l-am rugat pe soțul meu să mă ridice. A fost ceva incredibil pentru că mâinile se mișcau singure, căutau echilibrul. A fost incredibil. Atunci am știut, după atâția ani, că pot să mă țin câteva secunde în mâini, având o placă de snowboard atașată de mine, ca să am spatele drept. Apoi m-am antrenat în fiecare zi și a fost începutul unei noi vieți.

A fost de parcă nu mai aveam nicio dizabilitate. Vreau să le arăt oamenilor că și dacă te simți diferit, nu trebuie să renunțe la visurile lor”, a spus Silke Pan. 

Mihai Bobonete, impresionat de numărul artistic

„Trebuie să vă spun că chiar dacă lumea nu mă percepe așa, eu mă rog în fiecare seară, spun o rugăciune. Până acum câțiva ani, îi ceream ceva lui Dumnezeu. Apoi mi-am dat seama că nu mai am niciun drept să-i cer ceva lui Dumnezeu și mi-am schimbat rugăciunea, acum îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. În seara asta vreau să-i mulțumesc și că v-am văzut pe voi”, a spus Mihai Bobonete, plin de emoție și admirație. 

„Am auzit de curând un om care spunea: Doamne, de ce-mi dai mie încercările astea grele? Iar răspunsul e că poate să le ducă...Puteți deveni un mesager de încurajare pentru foarte mulți oameni aflați în această situație similară. Vă așteptăm cu mare bucurie în următoarea etapă, cu 4 de da, iar eu mă ridic în picioare în semn de susținere”, a punctat și Dragoș Bucur, la Românii au talent. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
vanzare carti anticariat jpg
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net