Lecție de viață la Românii au talent. Concurenta paralizată a impresionat până la lacrimi întreaga Românie: „Ăsta e mesajul meu”

Silke Pan și Didier au venit la Românii au talent pentru a demonstra că există viață și bucurie și în ciuda celor mai nefericite momente care pot umbri toate acestea. Silke Pan este acrobat de circ, iar în 2007, viața ei s-a schimbat radical. A suferit un grav accident atunci când performa la trapez, soțul ei nu a reușit să o mai prindă la timp, a căzut și a rămas paralizată de la talie în jos. După multe momente de întrebări fără răspuns, Silke Pan a luat-o de la capăt și nu a renunțat nicio secundă la iubirea față de circ. Vineri seara, concurenta din Franța a impresionat întreaga Românie!

Silke Pan, concurenta paralizată de la Românii au talent
Silke Pan, concurenta paralizată de la Românii au talent

Silke Pan a impresionat întreaga Românie!

Silke Pan s-a prezentat în fața juraților de la Românii au talent cu un număr incredibil de acrobație bazată pe echilibrul din brațe. Paralizată de la talie în jos, concurenta din Franța a impresionat întreaga Românie cu determinarea ei de a merge mai departe și de a le arăta oamenilor că există oricând posibilitatea să o ia de la capăt, indiferent cât de grea poate fi viața uneori. 

„S-a schimbat întreaga mea viață”

„Ne-am cunoscut acum peste 20 de ani. Am fost artistă de circ, am avut un accident în 2007. Lucram împreună la trapez și nu m-a prins. Asta a fost tot. De atunci, sunt paralizată, de la talie în jos.

Nu-mi pot mișca și nu-mi pot simți șoldurile și picioarele. S-a schimbat întreaga mea viață. După accident, nu puteam nici să stau fără să cad. Am încercat să fac orice, dar am uitat trecutul.

Am iubit mereu circul. l-am rugat pe soțul meu să mă ridice. A fost ceva incredibil pentru că mâinile se mișcau singure, căutau echilibrul. A fost incredibil. Atunci am știut, după atâția ani, că pot să mă țin câteva secunde în mâini, având o placă de snowboard atașată de mine, ca să am spatele drept. Apoi m-am antrenat în fiecare zi și a fost începutul unei noi vieți.

A fost de parcă nu mai aveam nicio dizabilitate. Vreau să le arăt oamenilor că și dacă te simți diferit, nu trebuie să renunțe la visurile lor”, a spus Silke Pan. 

Mihai Bobonete, impresionat de numărul artistic

„Trebuie să vă spun că chiar dacă lumea nu mă percepe așa, eu mă rog în fiecare seară, spun o rugăciune. Până acum câțiva ani, îi ceream ceva lui Dumnezeu. Apoi mi-am dat seama că nu mai am niciun drept să-i cer ceva lui Dumnezeu și mi-am schimbat rugăciunea, acum îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. În seara asta vreau să-i mulțumesc și că v-am văzut pe voi”, a spus Mihai Bobonete, plin de emoție și admirație. 

„Am auzit de curând un om care spunea: Doamne, de ce-mi dai mie încercările astea grele? Iar răspunsul e că poate să le ducă...Puteți deveni un mesager de încurajare pentru foarte mulți oameni aflați în această situație similară. Vă așteptăm cu mare bucurie în următoarea etapă, cu 4 de da, iar eu mă ridic în picioare în semn de susținere”, a punctat și Dragoș Bucur, la Românii au talent. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net