Momentul care a rupt inimile tuturor la Românii au talent: „Trauma o să rămână mereu”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

De Dragobete, show-ul Românii au talent a avut parte de un moment cu adevărat emoționant. Ediția de vineri, 24 februarie, a emisiunii de la Pro TV a adus lacrimi, dar și multă bucurie, după ce o tânără de 15 ani a ridicat publicul în picioare.

Momentul care a rupt inimile tuturor la Românii au talent. Foto: Facebook
Momentul care a rupt inimile tuturor la Românii au talent. Foto: Facebook

O tânără din Brașov a provocat unul dintre cele mai emoționante momente de la Românii au talent. Georgiana Mircea a impresionat atât prin povestea ei de viață, dar și prin vocea plină de magie.

Lecție de viață la Românii au talent, de Dragobete: „Plângeam zi de zi”

Tânăra de 15 a impresionat la Românii au Talent. Foto: Facebook
Tânăra de 15 a impresionat la Românii au Talent. Foto: Facebook

Românii au talent nu e doar o scenă unde urcă oameni simpli care vor să-și expună talentul. Emisiunea de la Pro TV reprezintă și o șansă pentru cei de acasă de a vedea povești cu adevărat speciale și momente din care oricine poate învăța câte ceva.

Așa s-a întâmplată și vineri seară, când sezonul 13 al emisiunii a avut parte de o clipă rară. În fața celor patru jurați a apărut o tânără încercată din plin până la vârsta de 15 ani. 

Georgiana Mircea s-a luptat cu răutatea celor din jurul ei. A fost nevoită să schimbe trei școli din cauza faptului că s-a lovit de bullying-ul colegilor săi.

„Am fost tratată mai prost, am schimbat trei școli din cauza bullying-ului. Râdeau pentru că sunt diferită. Nu înțelegeam, râdeau de mine, plângeam zi de zi”, a povestit tânăra.

Cum a reușit să depășească clipele grele?

„Muzica îmi dă încredere. Simt că nu mă judecă nimeni”, a recunoscut fata care a impresionat la Românii au talent. Totodată, ea a marturisit de ce a venit la show-ul de la Pro TV: „Am venit să fiu eu mândră. E un pas mare.”

Din păcate, Georgiana Mircea a explicat și faptul că angoasele trecutului vor rămâne mereu cu ea. „Am ținut închis în mine ce simt, frica de oameni. Trauma o să rămână mereu”, a precizat emoționată, chiar înainte să-i încânte pe români cu vocea ei.

În momentul în care a început să cânte, parcă a disparut într-o lume fără griji, unde nimeni nu-i poate face rău și nu-i poate perturba fericirea. A intrepretat magistral o piesă a lui Adele, la care a adăugat o strofă în limba română.

A cântat superb pe scena de la Românii au talent

Momentul special a fost savurat din plin de cei patru jurați: „Ai reușit să transmiți o emoție puternică”, i-a spus Andi Moisescu. Tânăra a obținut patru de DA și s-a calificat în etapa următoarea a emisiunii Românii au talent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
survivor facebook jpg
stefania stanila (4) jpg
netflix 4011345 1280 jpg
banner roxana hulpe png
netflix shutterstock jpg
netflix jpg