Momentul care a rupt inimile tuturor la Românii au talent: „Trauma o să rămână mereu”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

De Dragobete, show-ul Românii au talent a avut parte de un moment cu adevărat emoționant. Ediția de vineri, 24 februarie, a emisiunii de la Pro TV a adus lacrimi, dar și multă bucurie, după ce o tânără de 15 ani a ridicat publicul în picioare.

Momentul care a rupt inimile tuturor la Românii au talent. Foto: Facebook
Momentul care a rupt inimile tuturor la Românii au talent. Foto: Facebook

O tânără din Brașov a provocat unul dintre cele mai emoționante momente de la Românii au talent. Georgiana Mircea a impresionat atât prin povestea ei de viață, dar și prin vocea plină de magie.

Lecție de viață la Românii au talent, de Dragobete: „Plângeam zi de zi”

Tânăra de 15 a impresionat la Românii au Talent. Foto: Facebook
Tânăra de 15 a impresionat la Românii au Talent. Foto: Facebook

Românii au talent nu e doar o scenă unde urcă oameni simpli care vor să-și expună talentul. Emisiunea de la Pro TV reprezintă și o șansă pentru cei de acasă de a vedea povești cu adevărat speciale și momente din care oricine poate învăța câte ceva.

Așa s-a întâmplată și vineri seară, când sezonul 13 al emisiunii a avut parte de o clipă rară. În fața celor patru jurați a apărut o tânără încercată din plin până la vârsta de 15 ani. 

Georgiana Mircea s-a luptat cu răutatea celor din jurul ei. A fost nevoită să schimbe trei școli din cauza faptului că s-a lovit de bullying-ul colegilor săi.

„Am fost tratată mai prost, am schimbat trei școli din cauza bullying-ului. Râdeau pentru că sunt diferită. Nu înțelegeam, râdeau de mine, plângeam zi de zi”, a povestit tânăra.

Cum a reușit să depășească clipele grele?

„Muzica îmi dă încredere. Simt că nu mă judecă nimeni”, a recunoscut fata care a impresionat la Românii au talent. Totodată, ea a marturisit de ce a venit la show-ul de la Pro TV: „Am venit să fiu eu mândră. E un pas mare.”

Din păcate, Georgiana Mircea a explicat și faptul că angoasele trecutului vor rămâne mereu cu ea. „Am ținut închis în mine ce simt, frica de oameni. Trauma o să rămână mereu”, a precizat emoționată, chiar înainte să-i încânte pe români cu vocea ei.

În momentul în care a început să cânte, parcă a disparut într-o lume fără griji, unde nimeni nu-i poate face rău și nu-i poate perturba fericirea. A intrepretat magistral o piesă a lui Adele, la care a adăugat o strofă în limba română.

A cântat superb pe scena de la Românii au talent

Momentul special a fost savurat din plin de cei patru jurați: „Ai reușit să transmiți o emoție puternică”, i-a spus Andi Moisescu. Tânăra a obținut patru de DA și s-a calificat în etapa următoarea a emisiunii Românii au talent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net