Râuri de lacrimi la Românii au talent! La 87 de ani, Dumitru Hermeneanu a emoționat întreaga țară

#Românii au talent

Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au rămas hipnotizați de momentul emoționant pe care l-a avut Dumitru Hermeneanu, la Românii au talent

Dumitru Hermeneanu, la Românii au talent
Dumitru Hermeneanu, la Românii au talent

Bătrânul de 87 de ani a oferit o adevărată lecție de viață și iubire adevărată, în momentul în care și-a început numărul artistic, la Românii au talent. 

Publicul de la Românii au talent, în lacrimi după prestația lui Dumitru Hermeneanu

La cei 87 de ani ai săi, Dumitru Hermeneanu a scris o poezie extrem de frumoasă și emoționantă despre soția lui, pe care a pierdut-o din cauza unei boli cumplite. Pentru că i-a purtat o iubire curată, sinceră și îndelungată, pensionarul a memorat toate versurile poeziei Dormi în Pace, de Alexandru Vlahuță, versuri emoționante, care i-au făcut pe oamenii din public să plângă și care i-au emoționat pe jurați. 

În prezentarea sa, Dumitru Hermeneanu a vorbit și despre Stela Popescu, cea care i-a fost și colegă la teatru.

„Eu mă bucur că am venit și am sosit aici în bune condiții cu sănătatea și mă simt foarte bine.

Am vârsta de 87 de ani. Vreau să fie una din cele mai frumoase și senzaționale seri, că știu că sunt în fața milioanelor de oameni și vreau ca să se bucure de ceea ce fac pe scenă. Am jucat pe scenă tot timpul, am fost la Deva, actor. Am fost coleg cu Stela Popescu, era o femeie extraordinară. Am avut foarte multe spectacole în toată țara. Am dus această muncă din plăcere și din dragoste pentru oameni și asta m-a determinat să vin și la Românii au Talent. Voința mea e mai puternică decât orice.

Citește și - Ai mai auzit așa ceva? Concurent de la ”Românii au talent”, părăsit de soție pentru un motiv de necrezut

Am lucrat și în Uzinele 6 martie ca strungar, 12 ani, după aceea controlor tehnic de calitate. Am doi nepoți”, a spus Dumitru Hermeneanu, în prezentarea sa. 

„Singurătatea este grea de tot”

„Poezia asta pentru mine înseamnă viața soției mele. După ce s-a îmbolnăvit soția și a decedat, am avut remușcări sufletești, ca orice om care își pierde ceva bun și drag și scump. De 16 ori am internat-o și am externat-o. Și a 16-a oară am primit telefon la 1 noaptea, m-au chemat și mi-au zis că nu se mai poate face nimic. Singurătatea este grea de tot. Așa îmi spunea și mama, Dumnezeu să o odihnească, zice: Mamă, nimic nu mă doare, doar atât, că sunt singură și asta mă omoară”, a mai spus Dumitru Hermeneanu, înainte de a începe să recite. 

După ce a terminat poezia, pensionarul de 87 de ani a început să plângă, fiind aplaudat de întreaga sală. De asemenea, jurații s-au ridicat în picioare. Cu toții i-au dat 4 de DA și l-au trimis în etapa următoare, cu tot cu emoțiile și lacrimile de pe obraji. 

„Vă spun din perspectiva unui actor care a făcut facultatea, aveți talent! Dar nu cred că ăsta e lucrul deosebit pe care l-ați făcut ci faptul că ați venit să vă transmiteți dragostea într-un mod foarte frumos. Din partea mea aveți toată admirația”, a spus Dragoș Bucur, după ce Dumitru Hermeneanu a terminat de recitat poezia. 

„Astăzi ne-am readus aminte că românii au talent și au și dureri. Așa e cam la toată lumea. Nu cred că scapă nimeni de așa ceva de-a-lungul vieții. Sper din tot sufletul că v-a făcut bine această apariție și că v-ați bucurat de ea”, a spus și Andi Moisescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net