Cum a fost primită Lorelai Moșneguțu la facultate, de colegi și profesori. Avem declarații exclusive!

Lorelai Moșneguțu (20 de ani) sau Alberta Lorelai Moșneguțu, după numele ei din buletin, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Tânăra este acum studentă la o facultate de stat din București și se pare că s-a integrat destul de bine în colectiv alături de colegii din an, dar și de profesorii de la catedră care o admiră pentru ambiția de care a dat dovadă până la această vârstă.

Lorelai Moșneguțu, căștigătoarea din 2017 de la Românii au Talent a crescut și este o domnișoară în toată firea. După ce a impresionat până la lacrimi o țară întreagă în urmă cu cinci ani, pentru că le-a demonstrat tuturor că se poate orice în viață dacă îți dorești cu adevărat, Lorelai continuă să fie o fată puternică și optimistă în tot ceea ce face. 

Lorelai le-a arătat că poate să cânte și să picteze, chiar dacă a venit pe lume fără mâini, fără femur la ambele picioare, cu o dislocare de şold, însă cu un noroc aparte pe plan profesional. 

Lorelai, iubită de colegi și profesori

Timpul a trecut, iar aceasta este acum studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București și se pare că se bucură de aprecierea tuturor persoanelor de acolo.

Citește și - Lorelai Moșneguțu se pregătește de o etapă foarte grea din viața ei: "Nu am emoții, sunt liniștită"

„Lorelai este bine, a început sesiunea și a luat primul examen cu nota 9. Se înțelege foarte bine cu profesorii și colegele pe care le are în an. Are un grup format deja. Sunt trei prietene: Lorelai, Raluca și Daria. Lucrează foarte bine împreună la toate proiecte care apar pe parcurs, învață împreună, se înțeleg de minune, au o prietenie aparte. Ne bucurăm de fiecare moment ce este dat de Dumnezeu.

Se înțelege foarte bine și cu profesorii, are înțelegere din partea lor atunci când întâmpină o problemă. Pentru că ei o îndrăgesc așa mult, i-au făcut cadou și o tabletă, să studieze pe ea. După ce o să termine facultatea nu știe exact ce o să facă, ne gândeam amândouă că probabil ceva pe la calculator”, a declarat Viorica Pârva, mama adoptivă a tinerei.

Lorelai Moșneguțu, susținută de mama sa

Mama adoptivă a tinerei este permanent alături de Lorelai, indiferent de situație. Pentru a o ajuta în tot ceea ce are nevoie, aceasta a ales să se mute cu Lorelai în Capitală.

„Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta”, ne spunea, recent, Viorica Pârva.

Destin schimbat de “Românii au Talent”

Viața lui Lorelai Moșnegu s-a schimbat la 180 de grade după ce a câștigat, în 2017, suma de 120.000 de euro de la Românii au Talent. Din suma primită în urma show-ului de talente aceasta, și-a cumpărat un apartament în Popești Leordeni, care acum îi oferă o stabilitate și o liniște sufletească aparte. Astfel că Lorelai, împreună cu mama sa adoptivă, s-au mutat în București din orașul natal, Târgoviște, pentru ca aceasta să își bifeze și studiile superioare și să aibă un viitor mai bun. De menționat este faptul că tânăra a terminat cu media generală 8.75 clasa a 12-a. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net