Lorelai Moșneguțu se pregătește de o etapă foarte grea din viața ei: "Nu am emoții, sunt liniștită"

Ultima actualizare:

    Lorelai Moșneguțu
Lorelai Moșneguțu

Micuța câștigătoare de la Românii au talent se pregătește de un pas foarte important din viața ei și este calmă. Nu-i este frică de faptul că viața ei se poate schimba din acest moment, speră ca toate lucrurile să fie în favoarea ei.

Lorelai Moșneguțu a surprins o țară întreagă prin talentul muzical, dar și prin povestea de viață. Denumită „fetița fără mâini”, Lorelai Moșneguțu a demonstrat unei țări întregi cât de important este să-țăi urmezi visele. Ea se pregătește săsusțină examenul de capacitate și nu are deloc emoții.

"Nu am emoții, sunt liniștită. Urmează examenul de capacitate, iar apoi cel de admitere la Liceul de Arte. Am fost în Quatar să cânt. Am primit un trofeu în Quatar. Peste două săptămâni am banchetul, voi cânta și acolo", a declarat Lorelai Moșneguțu în cadrul unei emisiuni tv.

Lorelai și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari vise și a achiziționat alături de mama ei un apartament în București, pe care l-a decorat cum i-a plăcut ei, și care are mobilier realizat pentru a-i fi ușor să se deplaseze și să nu aibp mereu nevoie de ajutor.

„Mi-am făcut dormitorul exact cum am vrut. Cu poze cu mine mică. Am făcut primul meu Crăciun aici, în acest apartament. prin octombrie am găsit apartamentul, după patru apartamente vizionate”, a explicat Lorelai Moșneguțu pentru ProTv.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net