Cine este Jerome Murat, francezul talentat în artă stradală și mimă de la „Românii au talent”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Jerome Murat este un artist în toată regula, căci a realizat un număr impresionant în emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV. Numărul a fost compus din artă stradală și mimă, spre bucuria publicului și a juraților. În vârstă de 54 de ani, concurentul a venit la noi în țară tocmai din Paris, Franța, ca să performeze pe o scenă internațională.

Ce număr a avut Jerome pe scena de la „Românii au talent”?

Concurentul a interpretat momentul „Statuia vie”, având părți de mimă, magie și artă stradală, toate la un loc. Piesa are rădăcini istorice, fiind inspirată din Grădina Edenului, unde o stană de piață cu două capete a prins viață, în urma unui vânt puternic și misterios.

Citește și: Ana Maria Mărgean, dezvăluiri emoționante după ce i-a cucerit pe americani: „M-am simţit ca o vedetă”

A reușit să ridice în picioare întreaga sală, dar și doi membri ai juriului, Andi Moisescu și Mihai Bobonete.

Andi a fost curios să afle de unde i-a venit bărbatului ideea de a face această interpretarea. Așadar, Jerome Murat a povestit că în urma unei vizite la Muzeul Luvru s-a uitat la o statuie și se gândea cum ar putea să-i dea viață unui obiect neînsuflețit.

Vezi și: Ea este fetița de 11 ani pe care Andi Moisescu a făcut-o să plângă pe scena ”Românii au talent”

„Mie mi se pare extraordinar tot ce am văzut. Când se înâllnește pasiunea cu foarte multă muncă, iată. Altfel nu se poate. Spectaculos”, a spus Andra.

„Mie îmi place foarte mult numărul tău. Să reușești să transmiți idei și emoții cu o mască, e foarte complicat. Felicitări!”, l-a laudat Dragoș Bucur pe Jerome.

„E foarte frumos ce am văzut aici, nu putem să nu apreciem că ai creat un spectacol, două minute și jumătate te uiți, te distrezi și te și bucuri, e și magic în același timp”, a declarat Andi fascinat.

Iată și: Cine este Sandip Brahmin de la „Românii au talent”. Jurații au regretat că nu i-au dat ”Golden Buzz”

Bărbatul a impresionat juriul, așa că a primit patru de „Da”, urmând să se întâlnească în etapa următoare.

Cine este Jerome Murat, francezul de la „Românii au talent”

Jerome provine din Franța, Paris, este artist și are 54 de ani. El a spus că a muncit foarte mult la această interpretare, iar cu momentul „Statuia vie” a reușit să încânte mulți spectatori din foarte multe țări. „A fost nevoie de mult timp...trei ani am lucrat pe stradă și acum apar la show-uri TV în toată lumea. E pasiunea mea!”, a spus participantul în preselecțiile emisiunii.

Unele dintre spectacolele la care el a participat sunt Masters of Magic World Convention și Le Plus Grand Cabaret Du Monde.

Concurenții „Românii au talent” 2023

În ediția din 27 ianuarie, Andi Moisescu a oferit primul Golden Buzz unei concurente care l-a lăsat cu gura căscată, Carina Veghiu, o adolescentă de doar 11 ani, care are o voce puternică, fantastică.

Sandip Brahamin a fost senzația ediției. A făcut juriul că regrete că nu mai au Golden Buzz-uri pentru el, dar sunt siguri că va ajunge, oricum, în finală, având un talent aparte, carismă, iar mișcările sale incredibile reprezintă punctul său forte care îi vor aduce succes.

Alți concurenți care au cucerit juriul și au primit patru de „Da” sunt: Darius Pintiliuc, Constantin Tătaru, Rustam Yuldashev, Adriana Demian, Annette Dytrt & Yannick Bonheur, Club Sportiv ”Liga de Est”, Marco Zoppi, Sofia Neacșu, Daria și Alexandru Hîncu, Albert Gugulan, Ansamblul ”Junii Timișului” și, cel din urmă, Jerome Murat.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net