Cine este Carina Veghiu, copila de 11 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent. Andi Moisescu a fost cucerit pe loc!

Carina Veghiu l-a impresionat 100% pe Andi Moisescu. Copila de numai 11 ani cu un talent uriaș a cântat pe scena de la Românii au talent și a ridicat publicul în picioare! Andi Moisescu i-a acordat Golden Buzz și a fost fascinat de vocea ei.

Carina Veghiu
Carina Veghiu

Ediția de vineri a emisiunii Românii au talent a fost una cum nu se poate mai interesantă. Carina Veghiu, la numai 11 ani, i-a impresionat pe jurații de la Pro TV cu talentul ei. Copila a început să cânte și i-a uimit pe toți! Timbrul ei vocal, atitudinea și modul în care a apărut pe scenă sunt lucrurile care i-au făcut pe oamenii din sală să se ridice în picioare. 

 „Pe mine, interpretarea ta m-a dus cu gândul la marea voce și marea artistă Jennifer Hudson. Ai puterea să te duci înspre vocea ei la 11 ani. Și să ne înțelegem, Jennifer Hudson este una din cele mai apreciate și cele mai iubite artiste. Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa. Singura explicație e Doamne, Doamne, care dă foarte mult talent unora”, a spus Andra, uluită de vocea copilei de numai 11 ani, care i-a cucerit pe toți. 

Andi Moisescu i-a acordat Golden Buzz

Cucerit iremediabil de vocea Carinei, Andi Moisescu nu a mai ezitat si a apăsat Golden Buzz-ul, iar după i-a spus cele mai frumoase cuvinte. Carina a izbucnit în lacrimi atunci când a realizat că a fost trimisă de jurat direct în semifinală. 

„Povestea e în felul următor, din clipa în care a început să cânte, e o atitudine în timbru care denotă o maturitate în fața căreia mă predau pur și simplu. Problema cea mai mare este că în timp ce Andra îmi arăta pielea de găină deja se cutremurase și la mine.

De când a început numărul tău mă uit că m-a luat un stres mare, adică pulsul nu vrea să scadă, asta e povestea și întrucât nu vreau să apelez la ajutoarele noastre medicale, singura soluție pe care o văd la dispoziție e următoarea. Sper să fac puțină dreptate, eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, a spus Andi Moisescu.

În prezentarea dinainte de performanța artistică a Carinei, copila de 13 ani a mărturisit că iubește să cânte și că, atunci când va fi mare, își dorește din toată inima să facă acest lucru pe cele mai mari scene ale lumii, în fața oamenilor. 

Citește și - Detalii neștiute despre Teodor Ghiță, concurentul de la ”Românii au talent” care i-a pus în încurcătură pe Smiley și Pavel

Cel mai bun început pentru ea a fost la Românii au talent, acolo unde cei 4 jurați, Andra, Andi Moisescu, Bobonete și Dragoș Bucur au fost fascinați de vocea ei, iar publicul a aplaudat-o minute în șir. 

Din public, părinții Carinei au aplaudat-o și ei cu ochii în lacrimi pe fetița lor, foarte mulțumiți de prestația ei artistică.

După ce a apăsat butonul auriu și a văzut-o pe Carina că a început să plângă, Andi Moisescu s-a ridicat de la masa juriului și a mers direct pe scenă, acolo unde a îmbrățișat-o pe concurentă și a felicitat-o încă o dată pentru prestația ei artistică de pe scena Românii au talent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net