Mihai Bobonete, „jignit” de Dragoș Bucur. Ce a putut să-i spună colegului de la Românii au talent: „Zici că ești valutist cu treningul ăsta”

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt colegi de platou la masa juriului de la Românii au talent. Înainte de asta, cei doi nu se cunoșteau foarte bine, motiv pentru care Dragoș Bucur nu a avut chiar cea mai bună părere despre Bobonete. 

Invitat în podcastul Da Bravo al lui Bobonete, Dragoș Bucur nu a avut nicio reținere să-l „jignească” pe moderator. Firește, în glumă! Colegul său de la Românii au talent i-a spus că avea o părere proastă despre el și că l-a judecat mult după aparențe.

Ce a putut să-i spună Dragoș Bucur lui Mihai Bobonete

Sincer și cu zâmbetul pe buze, Dragoș Bucur i-a zis lui Mihai Bobonete că nu avea deloc o părere bună despre el, mai ales prin prisma hainelor pe care alege să le poarte uneori. Printre multe altele, Dragoș Bucur i-a mărturisit lui Bobo faptul că atunci când a reușit să-l cunoască mai bine, și-a schimbat părerea despre el.

Zici că ești «valutist», mai ales cu treningul ăsta. Pot să-ți fac un compliment? E pe bune. Mă cam enervai înainte să te cunosc la «Românii au talent». Pur și simplu, propria ta prezență mă enerva. Dai prea multă importanță felului în care te îmbraci, astfel că dai prea multă importanță felului de a te prezenta în public. Mi-a plăcut că ai spus, nu în fața camerelor, de 4-5 ori niște lucruri foarte direct, pe bune, pe care mulți oameni nu le-ar fi zis. Chestii care știai că vor deranja, dar tu ți-ai asumat. Am descoperit și o parte mai sensibilă a ta, care m-a surprins plăcut”, a precizat Dragoș Bucur.

Citește și - Doi psihologi, reacții dure după dialogul lui Mihai Bobonete cu Alexandru Pârgaru: "Cât de negru poate să fie cineva la suflet"

După ce a auzit lucrurile acelea, Mihai Bobonete nu a ratat ocazia să-i dea replica lui Drargoș Bucur. Comediantul a punctat faptul că a crezut și el că Bucur este un înfumurat și un arogant, însă după ce a ajuns să-l cunoască mai bine, și-a schimbat și el, radical, părerea.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur

Te credeam foarte încrezut și că ai fumuri de actor care a filmat cu Colin Farrell. Mi se părea că ești fițos. Emisiunea «Visuri la cheie» mi-a arătat undeva, pe alocuri, latura ta de tată, altfel de cum te percepeam eu. Iar la «Românii au talent» am simțit, real, un sprijin în privirea ta când mai făceam o prostie. Am căpătat o dragoste frățească”, a spus Mihai Bobonete, într-un act de sinceritate haioasă. 

Mihai Bobonete, luptă crâncenă cu depresia

Deși este un om extrem de amuzant, despre care nu ai putea crede vreodată că a suferit vreo dramă sau că a fost trist, Mihai Bobonete ascunde o suferință enormă. Episodul care l-a făcut să clacheze pe Mihai Bobonete a fost cel în care hoții i-au spart casa în care familia sa se afla în interior. Nefericita întâmplare a avut loc în 2013, iar cea care a sunat la Poliție a fost soția actorului din Las Fierbinți. În casă se aflau partenera de viață a lui Bobonete și fiul acestora. Furtul a avut loc dimineața, chiar imediat după ora 8, hoții intrând pe geamul de la bucătărie, la parterul blocului în care stăteau. Atunci, hoții au furat un televizor, o chitară bas, un laptop, un telefon mobil, bani și mai multe acte. Telefonul și actele au fost găsite lângă casă.

După incident, Mihai Bobonete a suferit un șoc, iar imediat după a făcut depresie. Nevoie să se vindece, acesta a înțeles că e nevoie de terapie ca să depășească momentul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net