Clipe grele pentru Mihai Bobonete și Mărgineanu! Unul dintre cei mai buni prieteni a murit

Ultima actualizare:

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România, industrie în care a pășit în urmă cu ani buni. De atunci, rare au fost momentele în cae l-am văzut pe juratul de la „Românii au Talent” fără zâmbet pe buze. Astăzi, însă, „Bobo” a fost cuprins de tristețe, căci unul dintre bunii săi prieteni s-a stins din viață. Cu puțin timp în urmă și Mihai Mărgineanu a trimis un mesaj în memoria bărbatului. Se pare că și solistul era prieten cu el.

Mihai Bobonete nu a avut un drum ușor, a muncit enorm de mult pentru a ajunge comediantul și actorul de astăzi, iar multe persoane apropiate l-au sprijinit pe drumul către succes. „Motanul”, așa cum îl poreclește vedeta de televiziune, a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni, un om inteligent care i-a fost mereu alături și l-a sfătuit atunci când nu știa încotro să se îndrepte.

Nu rata:  Fiica lui Mihai Bobonete, apariție adorabilă la „Românii au talent". Ce rol a avut micuța Maria

Bărbatul a avut o influență mare în viața lui Mihai Bobonete încă de acum două decenii, când actorul făcea primii pași în lumea artistică. Cei doi au împărtășit multe momente fericite, dar și-au fost alături și la greu, atunci când nu aveau bani și se sacrificau împreună. Acum, după ce s-a stins din viață, Mihai Bobonete își amintește de regretatul său prieten, un om foarte talentat, așa cum a scris pe rețelele de socializare.

Vezi și: Glumeții cu suflet sensibil! Mihai Bobonete a suferit de aceeași boală care l-a răpus pe Robin Williams

Mihai Bobonete, mesaj emoționant după moartea prietenului

Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin când bănănăiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani și a fost , fără îndoială , unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieții mele. Motanu avea umor, cânta dumnezeiește la chitară, știa istorie de dădea pe afară.

Într-o seară, la Măgura, pentru că eram mai mulți decât ținea casa, eu și Motanu am dormit pe prispă. Ploua frumos și picăturile care se loveau de marginea gărdulețului ce delimita prispa, se spărgeau și ne umezeau mutrele noastre și ochii noștri închiși.

Motanu tot turuia o legendă despre Ghica, asasinat și alte alea… deodată am auzit strigăte prin ploaia nopții și la câteva secunde îl vedem pe Cristi Horia (Vioară) ieșind din căsuța din valea și tremurând pe motivul că văzuse o fantomă la capul patului , care fantomă avea un opaiț și ii zâmbea periculos.

Motane să nu te superi că doar asta mi-a venit acum…Drum lin și să le zdrăngăni și ălora chitara ta electrică până li s-or ridica penele pe aripi”, a scris actorul, pe Facebook, în memoria prietenului său.

Mihai Mărgineanu, dezvăluiri despre „Motanu”

Ulterior, după ce Mihai Bobonete și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare, și Mihai Mărgineanu a transmis un mesaj. Bărbatul a dezvăluit că regretatul Andrei Cristian Vlad a fost un chitarist excepțional, extrem de priceput la rock și blues. 

„Motanu' pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară.

Chitaristul care a făcut ca rock-ul si blues-ul sa intre pe aceiași ușă cu muzica noastră!

Prietenii știu cine a fost si ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi”, a transmis artistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net