Bobonete a împlinit 42 de ani. Mesajul emoționant al actorului pentru soția sa

Ultima actualizare:

Mihai Bobonete își celebrează ziua de naștere, căci simpaticul actor a împlinit 42 de ani. Unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți de stand-up din România a împărtășit fanilor pe social-media gândurile sale cu ocazia acestui moment special. 

Bobonete are nu numai o carieră de succes, ci și o viață personală împlinită alături de soția Cătălina și cei doi copii ai lor, Octavian și Maria. Actorul pare să conștietizeze din plin aceste frumoase daruri pe care destinul i le-a oferit și pare copleșit de toate binecuvântările de care a avut parte. 

Nu rata și: Cel mai tare banc cu Bulă, spus de Bobonete! La ăsta chiar râzi cu lacrimi / VIDEO

Juratul de la ,,Românii au Talent" și-a exprimat recunoștința față de părinți și prieteni. De asemenea, actorul a transmis un mesaj superb și emoționat celor doi copii ai săi și soției Cătălina, în care le-a declarat că întreaga lui ființă le aparține pe deplin, întrucât doar ei știu să-i redea liniștea sufletească.

,,Am momente in care ma gandesc foarte mult si ma intreb daca eu merit ceea ce am, daca asta este ce mi-am dorit sau e o intamplare ca ma aflu in soarta asta, ma gandesc, va vad, va aud, va simt si cel mai inportant lucru este ca am inceput sa ma vad si pe mine asa cum sunt.

Trebuie să vezi și: Fiica lui Mihai Bobonete, apariție adorabilă la „Românii au talent". Ce rol a avut micuța Maria

Astazi sunt jumatate recunoscator si jumatate fericit, jumatate in adevar si jumatate in minciuna, jumatate in ceea ce nu mai vreau sa fiu si jumatate in noul Bobo , sunt jumatate pentru cativa prieteni si jumatate pentru altii, jumatate sunt pentru Mama si la fel,am o jumatate pentru Tata… La 42 de ani Astazi sunt in sfarsit 100%, fara jumatati si cu Toata fiinta mea pentru Octavian, Maria si Catalina!… Ei stiu cel mai bine ce sa faca cu mine iar eu dorm din ce in ce mai linistit!", a scris Mihai Bobonete pe rețelele de socializare.

Printre primele vedete care au reacționat la postare a fost Mihaela Rădulescu care i-a făcut o urare frumoasă actorului. 

,,La multi ani, tinere ! Să-ți fie bine în toate!", a scris Mihaela Rădulescu. 

Bobonete a suferit după moartea unui prieten de suflet

Bobonete a trecut recent printr-un moment foarte dificil și dureros, când unul dintre bunii săi prieteni și mentori s-a stins din viață. Prietenul de suflet al lui Bobonete era cunoscut în lumea artistică drept ,,Motanul" și a fost persoana care l-a îndrumat pe Bobonete în urmă 20 de ani, pe când se lupta să reușească în lumea divertismnetului.

Mihai Bobonete și-a început cariera ca actor de stand-up, alături de Costel Bojog, în Club 99, primul local de stand-up din România. În 2012, Bobo a fost cooptat pentru a face parte din distribuția serialului ,,Las Fierbinți", producție care i-a adus notorietatea. Cel mai recent proiect TV de succes a fost rolul de jurat din cadrul show-ului, ,,Românii au Talent". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net