Cel mai tare banc cu Bulă, spus de Bobonete! La ăsta chiar râzi cu lacrimi / VIDEO

Ultima actualizare:

Mihai Bobonete face deseori glume care mai de care mai amuzante în podcast-urile sale de pe YouTube, dar recent a „rupt gura târgului” și a făcut să râdă chiar și concurența. Videoclipul de doar un minut a strâns deja mai bine de jumătate de milion de vizualizări și 13.000 de persoane au apreciat gluma pe care actorul a făcut-o.

bobonete jpg

Mihai Bobonete și-a lansat un podcast în perioada restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, iar interviurile sale aduc în prim-plan poveștile de viață ale vedetelor din România. Se diferențiază de concurență prin caracterul umoristic pe care filmările sale îl au și prin faptul că „Bobo” își afișează talentul de comediant ori de câte ori are ocazia, chiar și pe YouTube.

Citește și Mihai Bobonete a sacrificat o carieră de inginer pentru a deveni actor: «Viața mea poate fi un scenariu de film de la Bollywood»

Pe lângă proiectele pe care le are în televiziune, Mihai Bobonete nu neglijează nici emisiunea „Da bravo!”, care este în top-ul celor mai urmărite podcast-uri din România. Și-a luat în primire cu măiestrie rolul de jurnalist, căci descoase chiar și cele mai discrete vedete, dar rămâne, la bază, actor de comedie. Deci, e normal să îi mai scape și câte o glumă, două, în timpul emisiunii. Cel mai tare banc cu Bulă, spus de Bobonete, a ajuns viral. Râzi cu lacrimi, nu altceva.

Cel mai tare banc spus de Bobonete

Bulă era micuț, avea probleme și trebuia să spună o poezie, la grădiniță și maică-sa a venit, în primul rând, să îl ajute, ca să îi indice lucrurile. Acum, apare Bulă pe scenă și începe. A zis profesoara:

Și acum, Bulă să ne spună „Cățeluș cu părul creț”.

Toată lumea a aplaudat, maică-sa începe să gesticuleze:

Cățeluș…

Bulă, imitând gesturile mamei sale:

• Cățeluș…

MAMA: - Cu părul creț…

BULĂ, gesticulând ca mama sa: - Cu părul creț…

MAMA: - Fură rața…

BULĂ: - Fură rața…

MAMA, gesticulând în continuare: - Din coteț…

BULĂ, imitând-o: - Din coteț…

MAMA: - Și se jură că nu fură…

BULĂ: - Și se jură că nu fură…

MAMA: - Și l-am prins…

BULĂ: - L-am prins…

MAMA: - Cu rața…

BULĂ: - Cu rața…

Mama, încercând disperată să gesticuleze continuarea, arăta spre gură. La care Bulă, în mijlocul serbării, judecând după gestul mamei:

Puteți viziona clipul AICI. 

De la actor de comedie a ajuns jurat la „Românii au Talent”

Mihai Bobonete este născut la Craiova, însă a absolvit Facultatea de teatru a Universității Spiru Haret, în București. A prezentat, alături de Tony Grecu, show-ul Divertis. Apoi, a jucat în mai multe filme și seriale din România, timp în care a făcut și numeroase show-uri de stand-up comedy. Îl interpretează pe „Bobiță”, în serialul de comedie „Las Fierbinți” și, începând cu acest sezon, a devenit jurat la emisiunea „Românii au Talent”.

Citește și Mihai Bobonete, despre marea lui dragoste, televiziunea: „De 20 de ani suntem soţ şi soţie“

Între timp, bărbatul și-a făcut propria emisiune, în mediul online, unde a avut invitați din showbiz-ul autohton. Podcast-ul lui are mare succes și mai puțin de un an și jumătate de la lansare, a ajuns să fie urmărit de aproape jumătate de milion de persoane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net