Detalii neștiute despre Teodor Ghiță, concurentul de la Românii au talent. Cum i-a pus în încurcătură pe Smiley și Pavel Bartoș

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Teodor Ghiță a transformat jocul banal de mimă într-unul cu adevărat spectaculos și neașteptat. Concurentul i-a ales pe cei doi prezentatori să ghicească melodia pe care el o mimează, dar având căștile pe urechi, astfel încât să nu audă piesa.

Cum s-au descurcat prezentatorii în timpul jocului?

Dacă pare destul de ușor să ghicești ceea ce se mimează, lui Smiley și lui Pavel nu li s-a părut chiar atât de simplu. În timp ce Teodor Ghiță mima melodia „De unde vii la ora asta”, piesă chiar din repertoriul lui Smiley, cei doi prezentatori își dădeau coate și nu înțelegeau exact ce vrea să spună concurentul, asta în timp ce Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur se prăpădeau de râs.

Citește și: „Românii au talent”, sezon cu ghinion? Pavel Bartoş: „Anul acesta va fi şi magic”

„E cu bătaie”, îi spune Pavel partenerului său. „Aaaa, e ceva cu avion, stewardesele alea din avion”, mai spune Bartoș. Totuși, Smiley și-a dat seama, până la urmă, care este melodia pe care o mimează: „Aa, gata știu ce piesă e...Eu am ghicit deja”, doar că nu a mai fost atât de convins pe parcursul jocului.

Chiar dacă prezentatorii vorbeau între ei, de fapt, niciunul nu auzea ceea ce spunea celălalt din cauza muzicii din căști. Pavel continua să ghicească: „E ceva cu Michael Jackson”, „E ceva cu Ștefan Bănică Junior”. Până la urmă, el a crezut că este vorba despre un colind, „Deschide ușa, creștine”.

Cu toate acestea, Smiley a câștigat jocul, pentru că a ghicit piesa mimată.

Vezi și: Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la ”Românii au talent”, în fața lui Simon Cowell și Heidi Klum

Cum a reacționat juriul?

Jurații s-au amuzat copios în timpul numărului, atât pentru că Teodor Ghiță mima foarte bine, dar și pentru că Smiley și Pavel Bartoș făceau niște fețe de toată pomina. La final, Andi Moisescu a fost foarte impresionat și s-a ridicat în picioare.

Iată și: Vă mai amintiți de pictorul de la “Românii au Talent”? Nu are un picior, iar viața lui s-a schimbat total

„Foarte mișto interpretat așa, tempo-ul corect, exact la fracțiuni de secundă. Bine, bine! Am râs, cu lacrimi am râs”, a declarat Andi Moisescu fascinat.

„Doamne, ce idee senzațională, wow!”, a spus Andra, încântată. Ea a mai spus și că este pentru prima dată când „la Românii au talent, mima prinde așa de bine”. „Așa alegere bună ai făcut”, i-a mai transmis Andra participantului.

„Mai este ceva, dincolo de faptul că a făcut mima foarte bine, este dovada faptului că este un actor deștept, care a folosit la maxim tot ce se putea din momentul acesta. A făcut în așa fel încât momentul să se dubleze ca efect la reacțiile pe care le aveau ei (n.r. Smiley și Pavel)”, a conchis Dragoș Bucur, care a fost foarte impresionat de spectacol.

Teodor Ghiță a spus că a încercat să îi facă mai confuzi pe prezentatori, dar, în același timp, voia să și ghicească piesa.

Cine este cu adevărat Teodor Ghiță?

Teodor Ghiță este actor și are 38 de ani. Scrie piese pentru copii, dar joacă și teatru independent. Altă pasiune a sa este stand-up-ul. Comediantul apare și în câteva filme, precum Cum am omorât Crăciunul”, „Închisoarea inocenților” sau „Dealeri”.

Ce i-a inspirat dragostea pentru actorie a fost teatrul din clasa a IV-a, când și-a dat seama că pe scenă poate face orice, fără ca publicul să se supere.

Când era mai mic, îl aprecia pe Michael Jackson, pentru că artistul avea câteva mișcări de pantomimă, care lui îi plăceau.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net