„Românii au talent”, sezon cu ghinion? Pavel Bartoş: „Anul acesta va fi şi magic”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Pe 20 ianuarie începe şi noul sezon al emisiunii „Românii au talent” de la PRO TV, cel de-al 13-lea, şi intră în cinema şi noul său film, „Ramon”, pentru care a semnat şi scenariul. În plus, actorul va fi de ziua sa pe scena teatrului Odeon.

De azi rulează în  cinematografe  noul film cu Pavel  Bartoș în rolul  principal, „Ramon”
De azi rulează în cinematografe noul film cu Pavel Bartoș în rolul principal, „Ramon”

Click: Ce ne poţi spune despre noul tău film, „Ramon”, a doua colaborare cu regizorul Jesús del Cerro?

Pavel Bartoş: Regizorul a crezut în mine, asta e cel mai important. Noi am avut primul proiect, filmul „Ho Ho Ho”, prima comedie despre Crăciun de după Revoluţie, şi de atunci ne-am promis că vom mai filma împreună când se va ivi o ocazie. Şi mă bucur că s-a întâmplat acum, pentru că nu a fost uşor să ne reîntâlnim. Dar atunci când a început să creadă şi el în visul meu, lucrurile au demarat.

De azi revine la PRO TV alături  de Smiley, la „Românii au talent”
De azi revine la PRO TV alături de Smiley, la „Românii au talent”

Ţi-ai adunat prietenii, colegii, şi ai făcut un superfilm.

Da, am dat castinguri la care au venit o grămadă de actori foarte buni. Toţi au dat probe, înafară de Andreea Esca, pentru că la ea a fost altceva, o să vedeţi în film de ce. De fapt, nici Smiley şi nici Selly nu au dat...

Citește și - Pavel Bartoș și fiicele sale și-au îndeplinit visul: «Mi-ar trebui o vacanță la vacanță»

«13 este cu noroc pentru mine»

Când ai făcut filmul, lucrai şi pentru noul sezon de la „Românii au talent”?

Nu, nu am lucrat în paralel. Am filmat în aprilie-mai şi, după, am mai avut nişte secvenţe în iulie, căci trebuia să filmăm şi într-o podgorie. Şi, atunci, am filmat de ziua lui Smiley.

De ziua sa va fi pe scenă,  la Teatrul Odeon
De ziua sa va fi pe scenă, la Teatrul Odeon

Ce ne poţi spune şi despre noul sezon „Românii au talent”?

De-abia aştept să înceapă. De ziua mea începe o să am la Teatrul Odeon spectacolul „One man aproape show”, care este foarte cerut, în cinema noul film, „Ramon”, iar la tv un nou sezon excepţional „Românii au talent”.

image

Sezonul cu numărul 13. Nu te temi că ar putea aduce ghinion?

Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc! Iar anul acesta va fi şi magic. Credeţi-mă, oameni buni, va fi ceva dincolo de orice aşteptări. Dacă pe noi, după 12 sezoane, ne-a bucurat peste măsură, sper că reacţia telespectatorilor va fi cel puţin dublă sau triplă.

Copiii lui Andi Moisescu, posibili concurenţi la «Românii au talent»?

image

Şi Andi Moisescu (50 de ani) este de părere că noul sezon „Românii au talent” este unul excepţional. Şi ne-a povestit ce mai fac şi băieţii săi, Luca (14 ani) şi David (16 ani), şi ce talente au cei doi. „Mi se pare că sezonul acesta este mai interesant ca niciodată! Habar nu am de unde se găsesc atâtea talente neaşteptate. Poate unde au trecut aceşti doi ani în care ne-am chinuit...”, a spus Andi, pentru Click! L-am întrebat dacă vreunl dintre copiii săi, despre care a spus adesea că sunt foarte talentaţi, ar putea participa în show.

„Da, m-am gândit că cel mare ar avea ceva şanse. Ce face cu bicicleta e spectaculos, se dă peste cap, face ca toate alea. În plus, şi schiază, şi se dă şi cu snowboardul. Facem o grămadă de nebunii împreună, dar, asta, cu bicicletele e unică, să ştiţi că nu pot să fac ce face el. M-aţi văzut cu bicicleta pe Facebook, dar nu pot să fac nici măcar 1% din ce face el. El face chestia asta când avea chiar mai puţin de 5 ani”, a spus Andi. De asemenea, ne-a spus ce număr ar pregăti el dacă ar fi concurent la „Românii au talent”: „Aş inventa ceva. Probabil, legat de muzică. Dar aş încerca să pun şi ceva neaşteptat în poveste”.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net