Pavel Bartoș, cele mai sincere dezvăluiri despre prima cucerire. Cu cine s-a iubit, cu mult timp înainte să fie celebru

Se cunosc „de când lumea” și, de anul trecut, sunt colegi și la „Românii au talent”. Mihai Bobonete a comandat mare platou delicios cu tot felul de bunătăți și l-a chemat la el la podcast pe nimeni altul decât Pavel Bartoș

Printre multele glume pe care le-au făcut cei doi, au mai și povestit, stați liniștiți. Ceea ce nu multă lume știa despre Pavel Bartoș sunt detalii legate de adolescența lui zbuciumată din punct de vedere amoros.

Cine a fost prima iubită a lui Pavel Bartoș

Sincer și plin de umor, Pavel Bartoș a rememorat perioada adolescenței, cea în care le trimitea fetelor scrisori. A mărturisit că avea și o iubită pe care o chema Magdalena, aceasta fiind prima care „a spart gheața” în inima lui. 

Mai mult, în aceeași notă umoristică, Bartoș a povestit cum „a dat-o de gard” la un moment dat, după ce a trimis, la aceeași adresă, două scrisori cu conținut diferit. Practic, a încurcat borcanele. Deh, ce să faci...așa se întâmplă când ai multe admiratoare!

„Prima a fost Magdalena, fiecare vara era îndrăgosteală. Când reveneam la școală, ne vedeam doar în sat, la discotecă, duminica. 

Luni scriai scrisoarea dimineața, ca tot luni să o pui la poșta. Sperai să ajungă miercuri la iubită, ca miercuri seara să îți răspundă, să o pună la poștă și ție să-ți ajungă sâmbătă dimineața.

Am scris la scrisori… am făcut marea gafă să trimit în 2 părți diferite. Conținutul era invers, adresele erau aceleași. Aveam 2 bunici, se întâmpla să fluctuez între acești bunici. Adresa era bună, dar conținutul era diferit”, a spus Pavel Bartoș, despre perioada în care era mare cuceritor, în adolescență. 

Citește și - Fiica lui Pavel Bartoș, la Românii au Talent?: „Mă tot tachinează. Vrea la televizor"

Ce eforturi financiare au făcut părinții, pentru Pavel Bartoș

Tot în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Bartoș a povestit totul despre momentul în care a primit, din partea părinților săi, o bicicletă Pegas de culoare roșie. Bucuria lui nu a durat prea mult, căci din neglijență, a lăsat-o fără lanț închis cu lacăt și i-a fost furată. Pentru a-i aduce aminte de vremurile bune din copilărie, Mihai Bobonete a făcut fost de un Pegas, albastru, ce-i drept și i l-a făcut cadou. 

Deci, la Pavel Bartoș a venit mai devreme Moș Crăciun, anul acesta! Pavel Bartoș a mai mărturisit că la vremea respectivă, o astfel de bicicletă era foarte scumpă, iar părinții lui au făcut un efort financiar uriaș pentru a o cumpăra. 

„Am avut bicicletă pe gaz o singură zi. Am fost atât de entuziasmat, era a opta minune a lumii. Aveam undeva la 14 ani, era prima dată când mă lăudam cu ceva mare. Mă plimbam cu ea prin oraș, eram la Rapid, la Miercurea Ciuc. Am lăsat-o acolo în față, nu te gândești că o legi… știi că oamenii sunt buni, atunci când ești copil. Era un Pegas roșu. Când am ieșit, n-am mai găsit-o. Voiam să fie roșie, să se vadă. Eram atât de fericit pentru că îmi amintesc că atunci când am cumpărat bicicleta, mai era una neagră și una albă.

Am cărat-o, copil fiind, pentru mine era Ferrari-ul vieții mele. Mi-a părut rău, nici nu pot descrie senzația aia. M-am gândit cât de dobitoc eram eu, că trebuia să o leg. Dar mă gândeam la părinții mei, ce efort financiar făcuseră pentru mine. La vremea aia, o bicicletă era cât un salariu”, a mai povestit Pavel Bartoș, în podcastul lui Mihai Bobonete. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net