Cine este Rareș Prisacariu, fenomenul care a primit primul Golden Buzz la Românii au talent

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Click! îți spune cine este Rareș Prisacariu, fenomenul care a primit primul Golden Buzz la Românii au talent. Copilul în vârstă de 7 ani i-a a impresionat pe toată lumea.

Rareș Prisacariu, fenomenul care a primit primul Golden Buzz la Românii au talent. Foto: Pro TV
Rareș Prisacariu, fenomenul care a primit primul Golden Buzz la Românii au talent. Foto: Pro TV

Băiețelul de 7 ani, care a recitat un monolog al lui Vlad Țepeș, s-a calificat direct în semifinală cu momentul său impresionant.

Înainte de Românii au talent, Rareș Prisăcariu a uimise deja întreaga țară, iar clipurile în care recită poezii patriotice au devenit virale pe internet. Băiatul are o capacitate extraordinară de memorare, care îl situează în rândul micilor genii, scrie Adevărul.

Rareș a primit primul Golden Buzz al noului sezon Românii au talent

Rareș Prisacariu a impresionat la Românii au talent, unde a primit primul Golden Buzz al sezonului, de la Smiley și Pavel Bartoș. Mesajul său profund a creat multă emoție în emisiunea de la Pro TV.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să-i aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării «Românii au talent»“, a spus Pavel Bartoș.

„Ești un copil tare special și foarte hotărât, știi ce vrei, ai dominat scena de când ai intrat. Ai toate atuurile să mergi cât mai departe și să ajungi unde-ți dorești tu. De la un copil pleacă totul“, i-a spus Andra.

„Și eu cred că ai ceva al tău pus deoparte. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e un adevărat talent, pe care cred că l-am văzut cu toții“, a completat Andi Moisescu.

E un moment de fericire totală. Am făcut-o mândră pe mama“, a mai spus Rareș, copleșit de emoții, în culise.

Cine este Rareș Prisăcariu, tânărul care a impresionat la Românii au talent

Rareș Prisacariu este din Botoșani și are o capacitate excepțională de memorare, recită din Eminescu, dar și proză sau monologuri și dă adevărate lecții de patriotism.

Este pasionat de lectură, a citit până acum peste 200 de cărți, dar, în aceeași măsură, îi place actoria pe care o studiază la Școala Populară de Artă din Botoșani.

De altfel, când va fi mare, vrea să fie „actor popular, național și internațional“, după cum le-a mărturisit lui Smiley și Pavel Bartoș.  

Rareș a avut și alte apariții TV

Tânărul a mai avut apariții emoționante și în alte emisiuni TV, la Virgil Ianțu și Fuego, unde a impresionat cu talentul său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net