Cine este, de fapt, Christian Stoinev, acrobatul de la „Românii au talent”. Andra a fost fermecată de felul în care arată. Reacția lui Bobonete merită toți banii

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Christian Stoinev a participat în prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al emisiunii „Românii au talent” și a făcut un spectacol fantastic pe scenă.

Numărul impresionant făcut de Christian Stoinev pe scenă la „Românii au talent”

Dacă credeam că în cele 12 sezoane ale show-ului de pe Pro TV am văzut toate talentele și că nu ne mai poate surprinde nimic, ei bine, Christian a adus ceva cu totul nou, inedit, ce n-a mai fost până acum la „Românii au talent”.

Citește și: Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la ”Românii au talent”, în fața lui Simon Cowell și Heidi Klum

Bărbatul arătos, de 32 de ani, a făcut un număr de acrobație, a stat în mâini sau într-o singură mână, a stat chiar și într-un singur deget și a reușit să cucerească publicul și juriul chiar din primele secunde.

Totuși, el nu a fost singur pe scenă, ci alături de câinele său chihuahua, pe nume Percy, acrobat la fel ca el. Cățelul, foarte talentat și deștept, stătea în două lăbuțe, ținea ritmul cu stăpânul său în timpul mișcărilor și reușea să își mențină echilibrul și el, pe spatele bărbatului care stătea într-o mână.

Mai vezi și: Vă mai amintiți de pictorul de la “Românii au Talent”? Nu are un picior, iar viața lui s-a schimbat total

Publicul a fost înduioșat de micul patruped încă de la prima vedere, iar la finalul numărului și-au arătat aprecierea, aplaudând în picioare, la fel ca și juriul.

Percy are 10 ani, iar Christian a spus că îl are de când era pui și avea doar 3 luni. De atunci, cei doi lucrează foarte mult împreună și legătura dintre ei este una deosebită.

Iată și: Vlad Ciobanu, de la «Românii au talent», cel care l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă, discurs cutremurător la nunta lui George Simion

Juriul a fost complet fascinat de numărul lor, iar Andra spune că i se pare„incredibil” și că este prima oară când vede un număr ca acesta. Ea nu a ezitat să spună și că acrobatul Christian arată foarte bine, iar de aici începuse o mică ironie a lui Bobonete, cum că lui nu i se pare că arată atât de bine, „are doar câțiva mușchi care se văd”, dar a fost și el impresionat: „Bravo! Mă bucur că ai venit și la noi și ne-ai arătat, a fost un număr senzațional”.

„Mă așteptam la orice, dar nu să iasă un câine din cutia aia”, a spus Dragoș Bucur uluit.

Christian a părăsit scena cu patru de „Da”.

Mai urmărește și: Fiica lui Pavel Bartoș, la Românii au Talent?: „Mă tot tachinează. Vrea la televizor"

Cine este Christian Stoinev?

După cum spune el, este un „cosmopolit”. Tatăl său, Ivan Stoinev, este un acrobat bulgar, care încă de mic a început să facă parte din circul Ringling Bros & Barnum & Bailey din America.

Mama lui, Maritza Atayde, provine dintr-o familie de acrobați din Mexic. Totuși, el s-a născut în SUA, Florida, la data de 4 decembrie 1991. De la părinții săi a moștenit și el acest talent.

Christian a început viața de circar de la o vârstă fragedă, la 6 ani, când a plecat împreună cu tatăl său. Spre deosebire de alți copii, el și-a petrecut marea parte din copilărie la Big Apple Circus, unde tatăl lui era Performance Director, iar mama lui lucra în departamentul de administrație.

A participat la multe competiții, precum Festivalul Première Rampe din Monte Carlo, unde a primit medalii de bronz, dar și un premiu special, al Prințului Rainier’s.

Acum, este renumit pentru acrobațiile sale alături de câinii lui, Percy și Scooby, mai ales că au participat și la ”Britain’s Got More Talent 2017”

Puțini știu, însă, că acrobatul Christian Stoinev a participat inclusiv la America's got talent, în 2014, când s-a făcut pentru prima dată remarcat pentru talentul tău, moștenit, de altfel, din familie. Ca și acum, tânărul a apărut pe scenă cu un câine de aceeași rasă ca și la ”Românii au talent”, un chihuahua.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net