Vă mai amintiți de pictorul de la “Românii au Talent”? Nu are un picior, iar viața lui s-a schimbat total

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Petrică Hârțescu (37 de ani) a reușit să cucerească inimile tuturor, în 2013, după participarea sa la “Românii au Talent”. Click! a luat legătura cu fostul concurent al show-ului de la Pro TV și am descoperit cum s-a schimbat viața lui.

Destin trist pentru pictorul de la „Românii au talent”

În urmă cu 14 ani, viața lui Petrică Hârțescu, un bărbat talentat și plin de inspirație, a luat întorsătură neașteptată! Destinul său fiind schimbat radical de un accident rutier. Prin urmare, după acele momente blestemate, pictorul de la  “Românii au Talent” și-a pierdut piciorul drept și e nevoit să poartă toată viața o proteză.

„Când vine frigul începe să mă doară piciorul. Lucrul ăsta o să mă urmărească toată viața mea. Este un sindrom care mă bântuie și o să mă bântuie de fiecare dacă când o să se schimbe vremea. Dar reușesc să trec cu brio peste acest lucru pentru că sunt o fire puternică și încrezătoare în mine și în forțele proprii. Nu am regrete și nu îmi pare rău de nimic din ce am eu, din ce mi-a dat mie Dumnezeu să trăiesc pe acest pământ. Eu dețin niște abilități pe care puțini le au, mă reinventez tot timpul. Nici nu știu de unde această voință, noi în general suntem ceea ce gândim”, ne-a spus Petrică.

Fostul concurent de la “Românii au Talent” este optimist, deși a fost greu încercat de viață.

„În fiecare seară îmi scot proteza de la picior după mă pun să dorm. Fac lucrul acesta singur și durează 20 de secunde. Sincer, eu mă consider o persoană întreagă chiar dacă viața în 2008 mi-a arătat și altă latură mai dură”, a declarat Petrică Petrică Hârțescu, pentru Click!

Petrică Hârțescu, de la Românii au talent, un om fericit, cu o familie care-i stă alături

Pictorul de la “Românii au Talent” ne-a mai mărturisit că se simte o persoană norocoasă atunci când vine vorba de viața personală: are o familie frumoasă care îl susține necondiționat și de care se bucură. Soția lui este sprijinul cel mai mare.

 „Eu sunt căsătorit de zece ani. Sunt foarte discret cu viața mea personală, așa sunt eu din fire. Am o fetiță și o soție superbă. Cu fetița am fost chiar și la un concurs de muzică, de talente, în 2017. Este un copil tare ambițios, de care sunt foarte mândru.”, a mai spus Petrică Hârțescu, pentru Click!.

Constănțeanul ne-a povestit și cu ce își umple el timpul, dar și din ce își câștigă existența.

„Trec printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere spiritual, fac în aceste momente numai bijuterii, diamante spirituale...așa îmi numesc eu tablourile. A venit acum și toamna, iar ruginiul acestui anotimp îmi dă o stare excepțională de a crea din ce în ce mai multe minunății.”, a conchis Petrică Hârțescu.

Click spune!

Petrică Hârțescu își câștigă existența vânzând tablouri pe faleza Cazinoului din Constanța. Prețul tablourilor variază, așa că, de exemplu, un tablou mic, pictat chiar și la fața locului, costă între 10 și 20 de lei. Trebuie spus și faptul că simpaticul artist și-a început cariera în acest domeniu la vârsta de șapte ani, inițial desenând și pictând cu creionul și acuarela, iar de la 15 ani pictează doar în ulei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net