Mihaela Rădulescu, sărbătorită cu dragoste și răsfățată de Felix!

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a fost sărbătorita zilei, miercuri (3 august). Fosta prezentatoare tv care e de ani buni de meserie „jurat” pentru „Românii au talent”, a împlinit 53 de ani și încă este într-o formă de zile mari. Stilul de viață bine orânduit, sportul și alimentația sănătoasă o fac să-și mențină silueta trasă prin inel care a consacrat-o. O ajută cu siguranță și relația armonioasă cu iubitul ei, Felix Baumgartner, care o răsfață cum poate mai bine.

De ziua ei, Mihaela Rădulescu a făcut exact ce-i place cel mai mult: a fost în vacanță
De ziua ei, Mihaela Rădulescu a făcut exact ce-i place cel mai mult: a fost în vacanță

Foto: Arhiva personală

Citește și: Topul scandalurilor dintre dive, care au zdruncinat lumea showbiz-ului autohton!

Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu iubita mea, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, aici la Saintes Marie de la Mer”, a fost mesajul publicat de Felix Baumgartner acum câteva zile, pe pagina sa de Instagram. Cei doi iubiți, care anul acesta în toamnă vor aniversa nouă ani de relație, se bucură zilele acestea de o supervacanță împreună, în care Mihaela Rădulescu a avut timp să facă și multă mișcare sport, mai precis kite (un sport nautic, n.r.), dar și să se răsfețe, să facă și să mănânce desertul preferat în această perioadă din an, înghețată.

Vezi și: Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a putut să spună despre fosta lui Dani!

Mihaela Rădulescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei

Din imaginile împărtășite pe rețelele sociale se pare că și Mihaela, care a împlinit 53 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții: e în culmea fericirii. Și are toate motivele pentru asta! Îi merge foarte bine nu doar pe plan personal, având un iubit care o răsfață cu declarații de dragoste făcute public, ci are și succes profesional.

Surse din anturajul ei au povestit, pentru Click!, că Mihaela se va întoarce la masa juriului unui nou sezon al emisiunii-concurs „Românii au talent” de la PRO TV, pentru care filmările vor începe cât de curând.

Iată și: Cât de îndrăgostită e Mihaela Rădulescu de Felix! Imagini romantice cu diva de la Monaco

 „Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit"

În ceea ce privește trucurile care au ajutat-o să fie mereu în formă, Mihaela a povestit de fiecare dată cu bucurie, subliniind cât este de important ca o femeie să aibă grijă de ea. „Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani buni este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru refugiați: «Avem toți cu ce și un de ce să ajutăm»

O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a declarat Mihaela la un moment dat, într-un interviu, atunci când a fost întrebată cum își menține tonusul și forma fizică de invidiat.

Iată și: Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Ce sumă a obţinut pe imobil

La „dieta” sa contribuie, cu siguranță, și iubirea. „Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simți bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și... atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura formă de disciplină alimentară”, a spus ea, potrivit viva.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net