Cât de îndrăgostită e Mihaela Rădulescu de Felix! Imagini romantice cu diva de la Monaco

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își consumă povestea de dragoste departe de ochii românilor, în Austria sau la Monaco, acolo unde ambii fac naveta între reședințele lor. Diva de la PRO TV a revenit pe Instagram cu câteva imagini superbe, care vorbesc despre cât de fericită și de îndrăgostită e. Și de viață, și de Felix!

Mihaela Rădulescu. Foto: Instagram
Mihaela Rădulescu. Foto: Instagram

Mihaela Rădulescu a publicat pe pagina de socializare o serie de imagini surprinse într-o escapadă la munte, alături de iubitul ei. E clar că formează genul de cuplu care nu zace pe canapea, butonând aplicațiile care livrează fast-food, ci mai degrabă îi găsești pe piscuri, pe trasee, sau făcând sporturi extreme.

Se pare că despre asta este vorba și în aceste imagini. Printre pozele cu Mihaela îmbrăcată sport, în geacă verde neon și cu tricou la fel de colorat, s-a strecurat și o poză de cuplu, în care prezentatoarea de la "Masked Singer România" își soarbe iubitul cu privirirea în urma sau înaintea unui sărut. "Găsește-ți o iubită care să se uite la tine cum se uită Mihaela la Felix", ar putea fi o glumă, în genul celor care circulă pe social media.

Cum a început povestea de dragoste cu Felix

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în octombrie 2013, după interviul pe care diva i l-a luat sportivului austriac, atunci când acesta a venit în România, pentru o conferinţă.

Felix Baumgartner (52 de ani) a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă, de la altitudinea de 39.045 m, în anul 2012, dar are numeroase alte recorduri sportive în palmares. A avut o relaţie cu Iepuraşul Playboy Gitta Saxx, dar şi cu fostul fotomodel Nicole Oetl, fostă Miss Lower Austria, de care s-a despărţit în anul 2013. 

Citește și: Imagini care îți taie răsuflarea din vila Mihaelei Rădulescu

De ce nu se mai mărită Mihaela Rădulescu

Deși se înțeleg perfect și se potrivesc, Mihaela nu se mai vede angajată într-o căsnicie. A și spus de ce. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, declara Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită în perioada 2004-2008 cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care are un fiu, pe Ayan Schwartzenberg, care a împlinit 17 ani pe 1 august 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net