Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani: "Ayan e bărbat în toată regula. Învăț să mă dau ușor deoparte”

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayanfoto: Instagram
Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayanfoto: Instagram

Mihaela Rădulescu l-a serbat, duminică, 1 august, pe Ayan Schwartzenberg, unicul său fiu. Acesta a împlinit 17 ani, iar cei doi, mamă și fiu, au petrecut împreună pe Coasta de Azur. La 17 ani, Ayan este bărbat în toată regula și a întrecut-o în înălțime, pe mama sa, Mihaela Rădulescu. Cu acest prilej, vedeta Pro TV i-a transmis fiului său și al lui Elan Schwartzenberg un mesaj emoționant, pe Instagram, însoțit de câteva poze sugestive.

Mihaela Rădulescu împlinește 51 de ani pe 3 august

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat”, a scris pe Instagram Mihaela Rădulescu. Miercuri, 3 august, Mihaela Rădulescu împlinește și ea 51 de ani. Ayan a venit pe lume pe 1 august 2004, cu două zile mai devreme decat era stabilit. Mama lui intenționa să îl aducă pe lume chiar de ziua ei, însă micuțul a dat semne că nu mai are răbdare. Mihaela a născut prin cezariană.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, primele declarații după ce Click! a anunțat că va fi detectiv la "Masked Singer România"INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre revenirea la PRO TV, critici și operații: «Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara»

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net