Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru refugiați: «Avem toți cu ce și un de ce să ajutăm»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina a scos la iveală un sentiment care părea că nu mai există în oameni, empatia. Lucrurile care se petrec în țara vecină au mobilizat oamenii și toți sunt dispuși să ajute, fiecare cum poate.

mihaela radulescu png

Nici vedetele din România nu au rămas indiferente la situația refugiaților ajunși în țară și s-au implicat pentru a-i ajuta.

Un mesaj al Mihaelei Rădulescu îndeamnă populația la acțiune, dar mai ales la empatie.

Vedeta a scris pe rețeaua de socializare că, în această perioadă este important să fim alături de cei suferinzi, indiferent de motivul care ne face să ajutăm.

''Avem toți cu ce și un de ce să ajutam, personal sau doar pentru că suntem oameni'', a notat fosta prezentatoarea tv.

image

Mihaela Rădulescu continuă mesajul cu o scurtă, dar încărcată de emoție, amintire despre bunicul ei. Vedeta are o legătură specială cu țara vecină datorită familiei sale.

''Bunic născut la Kiev, mutat din dragoste, dupa război, în România. Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii lui albaștrii'', a adăugat aceasta.

Mesajul său de solidaritate a impresionat mai ales că  fosta prezentatoare TV face apel la oameni să îi ajute pe oamenii nevoiași care sosesc în România.

Mihaela Rădulescu și familia sa

Mihaela Rădulescu a vorbit despre ocupația părinților ei, până în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au fost arbitri de raliu. Mama cunoscutei vedete chiar a participat la unele curse, fiind inclusiv pilot.

Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau”, a explicat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu are și un fiu care se apropie de vârsta majoratului, de care este foarte mândră. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, de ziua lui.

Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat', a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, de ziua lui.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net