Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la ”Românii au talent”, în fața lui Simon Cowell și Heidi Klum

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 de la „Românii au talent” ( Pro TV) a uimit nu doar România, ci și S.U.A. Acum, talentata fetița, în vârstă de doar 13 ani, se pregătește să facă furori și la „America’s Got Talent All Stars”, unde va participa chiar la începutul lunii ianuarie. Fetița minune ne-a acordat un interviu chiar înainte de plecarea în Statele Unite.

Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc ce a uimit o țară întreagă la „Românii au talent” sezonul 11, și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri. Tânăra se pregătește să plece peste Ocean, unde va participa luni, 2 ianuarie 2023, la o ediție specială „America’ s Got Talent”!

Românca noastră va intra în competiție alături de 60 de concurenți cu cele mai bune numere din întreaga lume. Ana are emoții mari, pentru că va apărea în fața unor jurați celebri precum: Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum și Terry Crews. Fetița ventriloc ne-a acordat un interviu chiar înainte de plecarea ei în SUA.

Ana Maria, lumea care nu te cunoaște se întreabă ce înseamnă, practic, o fetiță ventriloc?

Ventrilocul este un om care vorbește sau cântă cu gura închisă, ca mine, fără să-și miște buzele. Eu sunt o fetiță ventriloc!

Ana Maria Mărgean: „M-am îndrăgostit de ventrilocie!" 

nd ți-ai descoperit talentul ăsta?

Așa e, este un talent pe care mi l-am descoperit în pandemie, chiar la începutul pandemiei, atunci când era foarte rău și toată lumea stătea pe on-line, mai ales noi copiii eram cu școala online și totul era în mare parte restricționat.

Mă plictiseam enorm și am tot căutat și am descoperit această artă. Mi-am dorit să aflu mai multe despre această artă pentru că mă interesa foarte tare.  

Mama mi-a luat câteva lecții cu o fată din România care chiar m-a învățat să fac niște chestii. Este o actriță. Și de atunci m-am îndrăgostit de ventrilocie și chiar mi-am dorit să merg mai departe cu ea.

Pleacă să concureze la „America’ s Got Talent”!

Îți plac păpușile de când erai mică?

Păpușile erau jucăriile mele preferate, mereu de ziua mea sau de Crăciun eu primeam păpuși și eram foarte fericită. Mi-au plăcut păpușile dintotdeauna, ceed că tocmai de aceea mi-a și plăcut ventrilocia. Eu când eram mică trăiam într-o fanteziile a păpușilor.

Aveai o cameră plină cu păpuși sau aveai o singură păpușă preferată?

Nu am doar o singură păpușă pentru că-mi place să creez cât mai multe caractere și personalități diferite. Câte păpuși ai acum? 6-7 cred! Deocamdată este destul pentru mine, dar, pe viitor, poate vor mai veni și altele.

Ai câștigat „Românii au talent”. Ce urmează acum pentru tine?

Eu de mică am participat a festivaluri pentru a câștiga experiență și pentru a mă expune cât mai mult. După ce am exersat ventrilocia, am decis să particip ca o cântăreață ventriloc și am avut și succes.

Nimeni nu prea practică această artă la noi, în România, și mi s-a părut o idee foarte bună. Voi participa, în ianuarie, la ediția specială la America’ s Got Talent, acolo unde voi concura cu peste 60 de talente din toată lumea, câștigătoarele Got Talent.

Tu câștigi bani din asta? Practic, e o meserie...

Da, este o meserie pe care o practic cu plăcere. Eu mereu când merg să cânt o fac cu plăcere. În viitor, mă văd să merg mai departe cu muzica, dar și cu ventroilocia. Vreau să ajung pe cele mai mari scene din lume. Muncesc foarte mult și îmi doresc să fiu acolo.

A câștigat marele premiu la „Românii au talent” de 120.000 de euro !

În mai 2021, românii au desemnat-o câștigătoare pe Ana-Maria Mărgean în finala Românii au talent, sezonul 11. Ana-Maria Mărgean câștiga atunci celebrul concurs, difuzat la Pro TV, cu un număr de ventrilocie.

Fetița ventriloc avea pe atunci doar 11 ani și s-a făcut remarcată încă din audiții. Ana Maria izbucnit în lacrimi de fericire atunci când a primit Golden Buzz chiar din partea Andrei Măruță.

În finala concursului, Ana Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și a oferit un show spectaculos, interpretând un colaj de melodii celebre. Pe lângă mult-râvnitul titlu de cel mai talentat concurent, fetița ventriloc a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!