Ea este fetița de 11 ani pe care Andi Moisescu a făcut-o să plângă pe scena ”Românii au talent”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Ediția de vineri a emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV a adus talente inedite, printre care și pe Carina Veghiu, o tânără de 11 ani care are o voce incredibilă, pe care Andi Moisescu a reușit să o facă să plângă după reprezentația ei.

Cum l-a fascinat  Carina Veghiu pe Andi Moisescu?

Tânăra concurentă a interpretat melodia "The Impossible Dream". Are o voce puternică, „plină”, după cum a spus Andra, ceea ce este fascinant pentru vârsta de 11 ani. Mai mult, jurata o compară cu Jennifer Hudson, timbrul vocal fiind foarte apropiat de al celebrei artiste. Atitudinea ei a adus un plus numărului, a ridicat sala în picioare, a lăsat juriul cu gura căscată, la propriu, iar, la final, Andi Moisescu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat pe butonul auriu.

Citește și: Cine este Sandip Brahmin de la „Românii au talent”. Jurații au regretat că nu i-au dat ”Golden Buzz”

„Ai puterea să te duci spre vocea artistei Jennifer Hudson…Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa. Și singura explicație este Doamne Doamne care dă foarte mult talent unora. Este extraordinar”, a spus Andra, uimită de vocea fetei.

„Din clipa în care a început să cânte, în primul rând m-a lovit timbrul tău, a trebuit să spun sincer, este o atitudine înainte de toate, care denotă așa o maturitate în fața căreia mă predau pur și simplu. Problema cea mai mare este că în timp ce Andra îmi arăta pielea de găină deja se cutremurase și la mine.

De când a început numărul tău mă uit că m-a luat un stres mare, adică pulsul nu vrea să scadă, asta e povestea și întrucât nu vreau să apelez la ajutoarele noastre medicale, singura soluție pe care o văd la dispoziție e următoarea. Sper să fac puțină dreptate, eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, i-a spus Andi Moisescu concurentei, moment în care a apăsat Golden Buzz-ul. Cuvintele la superlativ au făcut-o să plângă pe micuța Corina Veghiu. Mai mult, după ce concurenta ”Românii au talent” a început să plângă, Andi Moisescu a urcat pe scenă, a îmbrățișat-o și a încurajat-o.

Vezi și: Ce se întâmplă cu butoanele Golden Buzz de la Românii au talent, în sezonul 13. Andi Moisescu a făcut anunțul

„Eram șocată de impactul pe care l-am avut. Habar nu am cum am avut așa impact. Să sperăm că pot să trec și să câștig”. Ea a fost uimită că a primit Golden Buzz, dar și pentru că Andi Moisescu a mers la ea.

„Efectiv mi s-a oprit inima. Eram ce? Mi s-a oprit inima, nu mai puteam să mai fac nimic, eram împietrită”, a recunoscut Carina, entuziasmată.

Cine este Carina Veghiu?

Concurenta de la ”Românii au talent” este din Ploiești, din satul Tătărani, și are 11 ani. Ea cântă încă de la vârsta de 3 ani. „Vreau să cânt în fața publicului, să văd cum se simte asta, iar dacă nu trec mai departe e o experiență“, a spus tânăra.

Și-a început viața artistică prin interpretarea melodiilor ușoare, apoi a trecut la nivelul următor, la muzica clasică. Ea nu a moștenit de la nimeni talentul său, vocea sa, timbrul său fantastic, dar a performat și va ajunge să aibă success.

Carina își dorește să fie o cântăreață renumită și are cu siguranță toate șansele. Lucrează alături de Bogdan de la El Negro pentru a-și scrie propriile piese.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net