Ce se întâmplă cu butoanele Golden Buzz de la Românii au talent, în sezonul 13. Andi Moisescu a făcut anunțul

Românii au talent este competiția în care oamenii din întreaga țară, dar și din străinătate, vin să demonstreze, pe scenă, fel și fel de abilități. Sezonul acesta, cel de-al 13 la număr, vine cu ceva schimbări în ceea ce privește butonul auriu, mult râvnit de toți concurenții - Golden Buzz-ul.

În ediția de vineri a emisiunii Românii au talent, Andi Moisescu a remarcat un detaliu pe care niciun alt jurat nu l-a văzut până în momentul respectiv.

Ce se întâmplă cu butoanele Golden Buzz de la Românii au talent, în sezonul 13

La un moment dat, Andi Moisescu a început să analizeze cu mare atenție butonul Golden Buzz din fața sa, după care le-a făcut o mărturisire colegilor de la masa juriului. Andi a remarcat faptul că butoanele nu mai sunt ca cele din sezoanele trecute, acestea fiind de o culoare ceva mai închisă, un auriu mai intens. 

„Bă, voi ați văzut că astea sunt mai închise? Parcă sunt mai închise decât anul trecut”, a replicat Andi Moisescu, în timp ce toți ceilalți au analizat cu atenție, și ei, butoanele din fața lor. Într-un final, Andra, Dragoș Bucur și Bobonete i-au dat dreptate lui Andi, cei 4 constatând, într-un final, schimbarea produsă. 

Sezonul 13, unul magic!

Deși se spune că 13 e cu ghinion, pentru jurații de la Românii au talent, e cu noroc! Sezonul 13 a adus, până acum, talente numai unul și unul la Pro TV, iar surprizele nu s-au terminat, căci preselecțiile continuă la televizor.

„Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc! Iar anul acesta va fi și magic. Credeți-mă, oameni buni, va fi ceva dincolo de orice așteptări. Dacă pe noi, după 12 sezoane, ne-a bucurat peste măsură, sper că reacția telespectatorilor va fi cel puțin dublă sau triplă”, spunea Pavel Bartoș, înaintea startului noului sezon.

Citește și - Radu Palaniță, marele câștigător de la Românii au Talent, se însoară! Mecanicul cu voce de aur și-a găsit aleasa: „Am contactat-o pe Facebook”

„M-am tot gândit că-n 12 sezoane a câștigat un singur moment care a primit Butonul auriu de la mine. Ce să zic, poate 13-le ăsta să fie cu noroc. Magic sunt aproape sigur că va fi”, a spus și Andi Moisescu. 

„Sunt foarte nerăbdătoare să descopăr noi oameni talentați care își vor înfrânge timiditatea și vor urca pe scenă ca să ne arate ce îi face unici! Întotdeauna sunt surprinsă de spectacolul creat de ei și sunt convinsă că și de această dată așteptările noastre vor fi depășite!”, a declarat și Andra, înainte ca sezonul 13 să înceapă.

„Anul trecut mi s-a confirmat faptul că românii au talent, muncesc pentru pasiunile lor și pot oferi un show de calitate. Acum, mă bucur că mai avem atât de puțin și vom cunoaște noi curajoși care vor face ca sezonul 13 să fie unul cu adevărat de neratat!”, a spus și Dragoș Bucur, care deși s-a alăturat echipei de numai 1 an, s-a integrat în „familia” Românii au talent cum nu se poate mai bine. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net