Momentul fantastic realizat de indienii Bivash Sardar și Sri Janak la „Românii au talent”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Bivash Sardar și Sri Janak sunt doi indieni ce fac parte din grupul Bad Salsa și au făcut senzație pe scenă, în cel de-al 13-lea sezon „Românii au talent”. Dansul lor a impresionat întreaga sală, dar mai ales pe Smiley și Pavel Bartoș, care le-au dat Golden Buzz, ceea ce înseamnă că îi vom revedea cu siguranță în semifinală.

Dansul le-a adus cel de-al doilea Golden Buzz din sezonul 13 ”Românii au talent”

Emisiunea îndrăgită a început vineri, 20 ianuarie, iar dacă ne gândeam că le-am văzut pe toate în cele 12 sezoane, ei bine, al 13-lea nu ne dezamăgește.

Bivash Sardar are 23 de ani, iar partenera sa, Sri Janak, are doar 13 ani și amândoi au făcut spectacol la „Românii au talent”. Ei au venit din India în România pentru a participa la emisiune. Au spus că au venit la show-ul de la Pro TV pentru a-și reprezenta țara.

Vezi și: Ai mai auzit așa ceva? Concurent de la ”Românii au talent”, părăsit de soție pentru un motiv de necrezut

Indienii au dansat, dar nu oricum, ci cu elemente de acrobație și gimnastică, iar prezentatorii au fost încântați de numărul lor, astfel că le-au oferit al doilea Goldez Buzz din acea seară, primul fiind oferit lui Rareș Prisacariu, un băiețel de doar 7 ani.

Dansatorii au declarat că se antrenează în jur de 8-12 ore în fiecare zi. În plus, au o dietă foarte strictă, un program foarte bine pus la punct, astfel încât performanțele lor să fie din ce în ce mai bune.

IATĂ ȘI: Bobonete, în delir! Andrea Fedi, concurentul de la „Românii au talent”, show total pe scenă: „30 de secunde fenomenale! Ce demență! Nu-mi vine să cred!”

Juriul ”Românii au talent” a fost fascinat de indienii dansatori

Dansul lor i-a surprins pe toți, jurații au fost impresionați de mișcările lor, așa că Bivash Sardar și Sri Janak au fost aplaudați ppână și de aprigii jurați. „Sunt foarte tari oamenii ăștia doi. Au făcut spectacol. Nu-mi vine să cred că ea are 13 ani. Și mai au ceva. Cred că e o chestie caracteristică indienilor: au modestie.“, a spus Dragoș Bucur.

Și Andra și-a exprimat aprecierea față de ei: „E clar că avem de-a face cu niște oameni extrem de pasionați de dans și că, indiferent de condițiile în care trăiesc, ei dansează și unii reușesc să iasă din mediul acela. Asta apeciez cel mai mult“, a spus Andra.

Mai mult, jurata s-a bucurat că cei doi au primit butonul auriu: „Smiley, Pavel, ne-ați făcut și nouă un cadou, să-i vedem din nou în semifinală. Vă mulțumim!“, a mai spus Andra

Cum au ajuns tinerii indieni la emisiunea „Românii au talent”

Bivash Sardar și Sri Janak fac parte din una dintre cele mai bune academii de dans din India, „The Bivash Academy of Dance”. Au mai participat și la alte competiții naționale de dans sub numele de Bad Salsa. Ei au fost încurajați de antrenorul lor să concureze la show-ul românesc.

Dansatorii au fost surprinși că au fost trimiși direct în semifinală: „Nu ne așteptam să primim Golden Buzz, este ca un cadou pentru noi de la Românii au talent. Suntem foarte fericiți și mândri să reprezentăm India la Românii au talent. Pe scenă m-am simțit ca un soldat, m-am simțit ca și cum îmi păzesc țara, orașul, a fost minunat!”, a declarant Bivash.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net