Lorelai Moșneguțu și-a luat casă din banii câștigați la ”Românii au talent”: „Acum e la facultate”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Lorelai Moșneguțu (19 ani), câștigătoarea show-ului “Românii au Talent” din 2017, este un munte de ambiție! Tânără fără mâini care a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea sa de viață, în urmă cu cinci ani, face sacrificii mari pentru a ajunge un om pe picioarele sale.

Lorelai Moșneguțu a reușit să câștige cei 120.000 de euro din cadrul show-ului de talente, după ce a cântat vocal și la pian cu degetele de la picioare în fața unei țări întregi, dar și a juraților de la “Românii au Talent”.

Muncește de mică să își facă un nume, așa că cea mai nouă realizare a sa este că a devenit studentă la București. Tânăra a ales să renunțe la casa părintească și la prietenii dragi pentru a se muta în Capitală, la studii.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate.

Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta.

Lorelai uneori mai trebuie schimbată și are nevoie de mine permanent. Eu i-am zis din prima clipă de când am întâlnit-o că ea este sufletul meu pereche. Orice realizare a dânsei o simt ca pe o realizare a mea. Sunt o mamă foarte fericită.”, a declarat, pentru Click!, mama Vio, femeia care a adoptat-o de Lorelai.

Concursul de la PRO-TV i-a schimbat viața

Show-ul de talente de la Pro i-a schimbat viața lui Lorelai Moșneguțu, căci cu banii câștigați și-a cumpărat o casă în București.

„Acum stăm în apartamentul pe care l-am cumpărat din banii de la “Românii au Talent”. Este tare frumos, are și o grădină aici. O să împodobim curtea aici, zilele următoare. Am luat Moși Crăciuni și globulețe să le punem prin curte. Cu banii ne descurcăm așa și așa. Suntem bine, nu vreau să îl mâniem pe Dumnezeu, pentru că ne-a dat suficient.”, a mai spus, pentru Click!, mama Vio.

Click! spune

Lorelai Moșneguțu are o viață ca în filme! Tânăra a fost părăsită la naștere de femeia care i-a dat viață, însă Dumnezeu i-a scos-o în cale pe mama Vio, pe atunci asistentă maternală, care a decis să o înfieze. Viorica Pârvan are mare grijă de Lorelai și o iubește ca pe lumina ochilor din cap. Tânăra talentată a intrat în atenția publicului după ce a câștigat, în 2017, “Românii au Talent” de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!