Bobonete, în delir! Andrea Fedi, concurentul de la „Românii au talent”, show total pe scenă: „30 de secunde fenomenale! Ce demență! Nu-mi vine să cred!”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Andrea Fedi, cunoscut și după porecla de Katostrofa, este un bărbat de 41 de ani care trăiește în Livorno, Italia. El a studiat la Academia de Teatru, iar timp de câțiva ani a jucat în mai multe piese de teatru clasic, dar ulterior și-a dat seama că nu este pentru el această meserie. El a venit la show-ul românesc „Românii au talent” pentru a distra juriul, lucru ce s-a și întâmplat.

Cum a amuzat Andrea Fedi juriul de la „Românii au talent”

Andrea Fedi a sosit pe scenă cu o valiză din care a scos o găină de jucărie pentru căței. Numărul său a fost unul pe cât se poate de amuzant, a făcut să râdă toată sala, mai ales juriul, dar și pe cei doi prezentatori. Găina de jucărie a cântat melodia „We are the Champions”, iar concurentul s-a bucurat că a reușit să distreze pe toată lumea, lucru care chiar i-a adus fericire.

Citește și: El este Ștefan Popescu, zis și Fane Mississippi, concurent la ”Românii au talent”. Fostul șofer de TIR a cântat exploziv

Mihai Bobonete a fost unul dintre cei mai amuzați jurați, spunând că „au fost 30 de secunde fenomenale! Ce demență! Nu-mi vine să cred!".

În schimb, Dragoș Bucur nu a fost atât de încântat de talentul bărbatului și a zis că nu știe ce să zică despre acest număr. Totuși, Andrei i-a plăcut, a râs, s-a distrat, ceea ce înseamnă că Andrea și-a atins obiectivul.

„Este genul ăla de prosteală la care te bufnește râsul, oricât de mult ai încerca să fii serios”, declară Andi Moisescu.

Vezi și: Tjasa Dobravec, acrobata de la „Românii au talent”, a fost abuzată sexual, iar sora ei a vrut să se sinucidă

Spre surprinderea artistului amuzant, a primit patru de „Da” și va merge în etapa următoare. Probabil că nu se aștepta ca toți membrii juriului să îi ofere câte un „Da”, pentru că părea foarte surprins de această decizie înainte de a părăsi scena.

Concurentul a declarat că nu este foarte optimist că va lua marele premiu, dar este fericit că va reuși să distreze publicul, juriul și telespectatorii cu numărul său. Totuși, dacă va câștiga competiția, primul lucru pe care îl va face va fi să meargă într-o vacanță mai lungă, iar apoi să își cumpere recuzita de care are nevoie pentru a continua să amuze publicul la spectacolele sale.

Iată și: Radu Palaniță, marele câștigător de la Românii au Talent, se însoară! Mecanicul cu voce de aur și-a găsit aleasa: „Am contactat-o pe Facebook”

Care este meseria lui Andrea Fedi de la ”Românii au talent”

Italianul nu a fost încântat de teatrul clasic și s-a reorientat spre clovnerie. A început să studieze acest domeniu pe cont propriu. Cel mai mare vis al său este să participe la cât mai multe spectacole din toată lumea, pentru a face lumea să râdă, asta îi place lui cel mai mult să facă.

Impresionant: Eduard Dragu Sălăgean, concurentul bolnav de autism de la Românii au talent, bătut și înjurat: „Mă încuia în baie și făcea ca o fantomă”

Va rămâne mereu în amintirea lui momentul în care a urcat pentru prima oară pe scenă, atunci când a jucat într-o piesă, iar cea mai fericită parte din viața lui este când a devenit tată de gemeni.

Nici el nu știe exact care este talentul lui, dar de ceea ce este sigur este faptul că îi placă să facă oamenii să se simtă bine. Încă de când era mic, Andrea Fedi a fost încurajat să facă spectacol, iar el și-a ascultat susținătorii și asta face și acum.

Iată și: Scandal-monstru la Românii au talent, după ce Rareș Prisacariu a primit Golden Buzz! Un „greu” al televiziunii face acuzații dure: „Rușine”

Andrea Fedi este un artist pe care nu-l vom găsi doar pe scene, ci și pe străzi sau în teatre amuzând oamenii prin inventivitatea și creativitatea sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net