Tjasa Dobravec, acrobata de la „Românii au talent”, a fost abuzată sexual, iar sora ei a vrut să se sinucidă

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Tjasa Dobravec a avut un moment fabulos pe scena de la „Românii au talent”, în prima ediție a celui de-al 13-lea sezon, așa că a reușit să impresioneze juriul și publicul cu numărul său de acrobație. O profesionistă în domeniul ei, concurenta a avut o viață plină de drame și este marcată de traume profunde.

Ce număr a avut Tjasa Dobravec la „Românii au talent”

Tjasa Dobravec a făcut un spectacol de ”aerial dance”. A avut mișcări senzaționale, unele periculoase, astfel i-a ținut pe jurați în suspans.

Citește și: Radu Palaniță, marele câștigător de la Românii au Talent, se însoară! Mecanicul cu voce de aur și-a găsit aleasa: „Am contactat-o pe Facebook”

Andi a fost de-a dreptul fascinate de show-ul ei. El a făcut o remarcă la finalul numărului: „Este ceva magic în spirala asta. E ceva terapeutic. Când începe ea să se învârte, creierul procesează cu totul altfel, adică ai sentimentul că ea urcă prin spirala aia chiar și când stă.”, a mai spus Andi Moisescu.

„Tocmai s-a întâmplat ceva magic aici, acesta este sentimentul pe care l-am avut.”, a completat Andi.

Vezi și: Întâlnire fabuloasă între Andrei Gîrjob, sosia lui Dani Oțil de la „Românii au talent”, și prezentatorul de la ”Neatza”

„Îmi place foarte mult de unde a pornit. Acum este terapie pentru sufletul nostru. Foarte frumos este tot ce am văzut”, a declarat Andra.

„Ideea acestui moment vine din nevoia asta a ta de eliberare prin dans. E un moment deosebit. Felicitări”, a zis Dragoș Bucur.

Mai citește și: Eduard Dragu Sălăgean, concurentul bolnav de autism de la Românii au talent, bătut și înjurat: „Mă încuia în baie și făcea ca o fantomă”

Mihai Bobonete a empatizat cu Tjasa, care este de meserie tot comediant. „Pe mine stand-up-ul m-a ajutat. Făcând glume despre mine, așa mi-am depășit anumite frici. Am văzut și la tine acum. Este important să găsești calea spre a te vindeca singur în cea mai frumoasă formă”, a subliniat Mihai.

Concurenta a mers în etapa următoare cu patru de „Da”.

Din păcate: Scandal-monstru la Românii au talent, după ce Rareș Prisacariu a primit Golden Buzz! Un „greu” al televiziunii face acuzații dure: „Rușine”

Cine este Tjasa Dobravec și de ce a ales spirala ca formă de acrobaţie aeriană?

Tjasa a explicat că ea a ales spirala în detrimentul oricăror alte figuri de acrobație datorită faptului că atunci când era mică, bunica ei avea afară niște decorațiuni în formă de spirală, iar când vântul bătea, ele începeau să se învârtă, iar ea regăsea această mișcare foarte liniștitoare, o relaxa și calma. A vrut să pună în aplicare această idee, a vrut să performeze și i-a ieșit.

Tjasa are 28 de ani și este din Slovacia, Nomenj. Ea predă arta circului și este și artist de circ, așa își câștigă existența. A menționat că mereu a fost fascinată de acrobația aeriană și de circ, astfel ajungând să practice aerial dance.

Tânăra a învățat singură să danseze la bară, iar după 8 ani a ajuns să fie o profesionistă.

La doar 28 de ani, cariera ei a atins deja un punct culminant. Acesta este atunci când a învățat ce înseamnă dansul terapeutic, dar și atunci când a jucat un rol important într-unul din spectacolele de la  Cirque du Soleil. Rolul său se numea „MUV”.

Ea a suferit de-a lungul vieții câteva traume, a avut și blocaje mentale, copilăria ei nu a fost una deloc fericită, ci a fost una dureroasă. A fost victima unui abuz sexual, a avut accidente grave, iar sora ei a încercat să se sinucidă.

În urma accidentelor prin care a trecut, Tjasa a trebuit să stea în scaun cu rotile o perioadă destul de lungă de timp și a trebuit să o ia de la capăt. Remediul ei a fost dansul, mișcarea, circul, iar cu ajutorul spiralei și prin intermediul spectacolului, reușește să le învingă de fiecare dată. Acestea sunt doar unele dintre traumele concurentei de la ”Românii au talent” Tjasa Dobravec.

„În copilărie am fost victima unui act de violență sexuală. Apoi am avut câteva accidente grave. Un timp am fost într-un scaun cu rotile și a trebuit să învăț din nou să vorbesc, să comunic, să merg. A trebuit să învăț din nou cum să trăiesc.

Apoi, sora mea încercat să se sinucidă. Mi-a fost foarte greu să trec prin asta, fiindcă avusese același trecut cu mine.”, a dezvăluit concurenta de la Românii au Talent, înainte de numărul său.

În trecut, ea a participat și la show-ul ”Slovenia's Got Talent”, unde a ajuns până în semifinală.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net