Întâlnire fabuloasă între Andrei Gîrjob, sosia lui Dani Oțil de la „Românii au talent”, și prezentatorul de la ”Neatza”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Andrei Gîrjob seamă izbitor cu Dani Oțil și a venit în prima ediție a sezonului 13 de la „Românii au talent” pentru a fascina juriul cu un număr de magie, doar că, înainte de toate, juriul, dar și publicul nu au putut trece cu vederea peste asemănarea concurentului cu prezentatorul TV de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mihai Bobonete l-a recunoscut pe magician de la o petrecere la care au fost împreună, juratul pe post de invitat, Andrei pe post de magician, normal.

Citește și: Cine este Adelina Benga de la Românii au talent, contorsionista care a fascinat publicul. Zici că e făcută din gumă!

Ce număr de magie a făcut Andrei Gîrjob la „Românii au talent”

Andra, Andi și Dragoș s-au semnat fiecare pe câte o carte, iar Mihai a trebuit să se gândească la o data de naștere a unei persoane pe care magicianul să nu o cunoască. Concurentul de la ”Românii au talent” a scos din buzunar cărțile semnate de jurați, iar într-un pachet nou de cărți de joc a găsit cărțile corespunzătoare dății de naștere la care s-a gândit Mihai, 14 ianuarie. Numărul a impresionat, așa că a plecat acasă cu patru de ”Da”.

Vezi și: Cine este Adelina Benga de la Românii au talent, contorsionista care a fascinat publicul. Zici că e făcută din gumă!

Prezentatorul ”Visuri la cheie”, de la Pro TV,  nu era prea încântat de ideea unui număr de magie, doar că, ulterior, s-a convins de talentul lui Andrei și a fost impresionat. „El nu face magie, el face show. Poate n-a făcut o școală, dar a studiat foarte bine actoria și modul în care poate să manipuleze oamenii și în felul ăsta să îi accepte mult mai ușor trucurile. Să le lase să vină la ei. Bă, e tare!”, a recunoscut Dragoș Bucur.

„Cum împachetezi tot trucul de magie, cum ai pus tu și puțin umor și inteligență, asta face numărul de magie să fie unic. Mie mi se pare că ești foarte bun”, a spus Bobonete.

Wow: Flavian Glonț s-a reîntors la „Românii au talent”. Cum a reușit să surprindă juriul

Cine este Andrei Gîrjob de la Românii au talent?

Andrei are 34 de ani, este un iluzionist și face parte și din clubul Magic Circle din Londra.

Înainte de a fi magician, concurentul de la ”Românii au talent” a fost timp de un an agent imobiliar în Anglia. „În loc să minți cu cărțile în mână, minți că e bun apartamentul, deci se leagă cumva”, a spus bărbatul. El a mărturisit că avea nevoie de un loc de muncă pentru a-și plăti chiria, nu putea să lucreze doar la visul lui. Pe deasupra, a mai fost și spălător de vase și a mai lucrat pe șantier.

A menționat că n-avea cum să nu vină la „Românii au talent” în sezonul cu numărul 13, mai ales că se numește sezonul „magic”. Nu putea să ignore acest semn important pentru el.

Se consideră un om carismatic și declară să este punctul său forte. Necesar este să se axeze pe povestea din spatele trucurilor cu cărți, nu pe cărți în sine, ne-a mărturisit în timpul show-ului de la Pro TV.

Nu-i place că este asemănat cu Dani Oțil

Concurentul a fost întâmpinat de cei doi prezentatori cu glume privind asemănarea cu Dani Oțil. „Zi tu că nu seamănă cu Dani Oțil, ești nebun?”, spune Smiley. Andrei reacționează puțin deranjat: „Eu am voie să-i spun numele? Atât de mult? Nu e blasfemie?”. Totuși, a fost satisfăcut de reacția juriul la spectacolul său.

În urmă cu un an, Andrei Gîrjob a făcut un număr de magie chiar și la ”Neatza”, unde l-a întâlnit pe Dani Oțil în persoană.

De asemenea, el a fost invitat și în emisiunea lui Dan Capatos, unde a uimit și publicul de la Antenă cu un număr de magie senzațional. Atât prezentatorii tv, cât și cei aflați în sală l-au aplaudat pe tânărul care-i seamănă leit lui Dani Îțil.

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net