Flavian Glonț s-a reîntors la „Românii au talent”. Cum a reușit să surprindă juriul

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Prima ediția a sezonului 13 din emisiunea „Românii au talent”, l-a convins pe Flavian Glonț să își mai demonstreze talentul încă o dată. Dacă altor persoane le trebuie câteva ore, zile sau chiar săptămâni să rezolve un cub rubic, pentru Flavian este o nimica toată și îl rezolvă în....câteva secunde.

Cum a fermecat juriul cu talentul său

Pentru Flavian este foarte simplu să rezolve un cub rubic. De aceea, a trebui să își îngreuneze situația și a rezolvat două astfel de cuburi, unul într-o mână, altul în cealaltă, cu mâinile încrucișate, legat la ochi și atârnat de un fel de leagăn, fiind cu capul în jos. Bineînțeles, cuburile au fost deslușite numaidecât.

Juriul a fost vrăjit de istețimea și îndemânarea concurentului ce a reușit să ridice sala în picioare.

„Nu este despre făcutul cublui rubic, este despre capacitatea de a face spectacol real, folosind cubul rubic. Despre asta este vorba. Tu ai reușit să creezi un moment impecabil, în care totul a fost la sutime de secundă și ai încheiat făcând cuburile alea, fiecare în câte o mână, cu mâinile încrucișate și ai terminat fix pe accent. Despre asta este vorba”, a spus Andi Moisescu, uluit.

„Mi se pare incredibil. Eu zic că peste tot unde te-ai dus ne-ai făcut mândri și eu mă bucur extrem de de mult că ai revenit și m-ai surprins foarte plăcut”, a declarat Andra.

Flavian Glonț, la Românii au talent
Flavian Glonț, la Românii au talent

Având în vedere cât de deștept este concurentul, Dragoș Bucur s-ar fi aștepat la ceva mult mai spectaculos decât să rezolve cuburile rubice: „Sper să nu sune nasol ce spun. Dar cred că poți să faci lucruri mult mai tari cu mintea asta. Aceasta este părerea mea”.

„Eu unul, Flavian, am crezut că sezonul trecut le-am văzut pe toate, dar se pare că sezonul acesta am revelații, pentru că văd lucruri din ce în ce mai fantastice sau din domeniul fantasticului. Este clar că este un sezon magic”, a spus Mihai Bobonete, surprins de talentul băiatului.

Citește și - „Românii au talent”, sezon cu ghinion? Pavel Bartoş: „Anul acesta va fi şi magic”

Cine este Flavian Glonț

Flavian are 24 de ani, este din  Câmpulung Muscel și trăiește în București. El a fost pasionat de matematică încă de mic, ulterior a ales să studieze ingineria. De aici se trage și pasiunea lui pentru cubul rubic. Acest mic obiect l-a ajutat pe tânăr să își dezvolte gândirea logică. Marele său vis este să nu treacă niciodată neobservat.

La ce concursuri a mai participat Flavian Glonț

El face parte din grupul SpeedCubing și nu este prima oară când participă la „Românii au talent”. Echipa a reușit chiar să câștige marele premiu în anul 2015, iar acum s-a întors singur să mai surprindă publicul pentru a doua dată.

El a mai participat și la  preselecțiile „Britain's Got Talent” în anul 2016 și a reușit să uimească publicul și juriul, la doar 18 ani.

„Ești de pe această planeta? Nu cred ca o ființă umană ar putea fi capabilă să facă asta”, i-a spus Simon Cowell, șocat. „Habar nu am cum ai reușit să memorezi toate acele mutări”, a zis David William.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net