«Mama s-a învoit de la serviciu ca să mă vadă în finală»! Flavian Glonţ o va aduce acasă pe cea care i-a dat viaţă, plecată la muncă în Spania FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Flavian, împreună  cu mama sa,  Lavinia, acum un  an şi jumătate
Flavian, împreună cu mama sa, Lavinia, acum un an şi jumătate

Adolescentul Flavian Glonţ, unul dintre cei trei membri ai echipei Speed Cubing, triumfătoare la “Românii au talent”, are o poveste emoţionantă. Tinerii cu minte ascuţită vor împărţi frăţeşte cei 120.000 €, iar Flavian va folosi banii pentru a o aduce acasă pe mama sa, care munceşte în Spania.

În vârstă de 17 ani, Flavian locuieşte cu bunicii din 2008, întrucât mama sa a plecat să lucreze în Spania. Deşi se văd rar, puştiul şi cea care i-a dat viaţă au o relaţie specială. Flavian nu se întâlneşte des nici cu tatăl său, care munceşte în ţară, departe însă de Câmpulung Muscel, unde locuieşte băiatul. Tânărul a descoperit cubul Rubik în 2011, într-o pungă cu pufuleţi şi surprize, făcând din el o pasiune. “A fost isteţ de mic”, povesteşte Melania Stoica, mătuşa sa. “Cubul Rubik i-a dezvoltat gândirea logică, el fiind pasionat şi de geometrie”.  

Aflat în al nouălea cer, Flavian dezvăluie: “Mama s-a învoit de la serviciu ca să vadă finala şi a plâns. Mi-a fost greu fără ea, ne vedeam o dată pe an, fiindcă atât se putea. Cu banii câştigaţi vreau s-o aduc pe mama înapoi în ţară. N-am stabilit detaliile, dar vom face un consiliu de familie”.Lavinia, mama lui Flavian, îşi laudă băiatul. “El e foarte matur şi de multe ori ne dă o lecţie de viaţă. Deşi sunt departe, sufletul meu este zilnic acolo, lângă el”, ne-a spus ea. Femeia e copleşită de intenţia copilului: “Banii nu vor merge decât spre educaţia lui”.  “Mai departe, mă gândesc să urmez o facultate în domeniul IT , de preferat, dar visul meu ar fi să intru în televiziune, pentru că îl idolatrizez pe domnul Andi Moisescu”, mărturiseşte Flavian.

În culmea fericirii,  după finala concursului  “Românii au talent”
În culmea fericirii, după finala concursului “Românii au talent”

Flavian, recorduri peste recorduri

Flavian Glonţ deţine deja recordul naţional pentru cea mai rapidă rezolvare, 9,28 secunde, la cubul Rubik 3x3, dar şi alte recorduri,  în cazul cuburilor 4x4, 5x5, 6x6, 7x7, la piramida Rubik sau la cubul 3x3 cu o mână. Tânărul se antrenează şi câte cinci ore pe zi.

Puştiul din  Câmpulung  Muscel  în acţiune,  la una dintre  competiţiile  câştigate
Puştiul din Câmpulung Muscel în acţiune, la una dintre competiţiile câştigate

Vor împărţi banii frăţeşte

Flavian a câştigat marele premiu de 120.000 € împreună cu cei doi colegi din trupa Speed Cubing, Cristian Leana (20 de ani) şi Martin Fronescu (12 ani) şi vor împărţi banii în mod egal.

Citeşte materialul integral pe Adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net