Cine este Adelina Benga de la Românii au talent, contorsionista care a fascinat publicul. Zici că e făcută din gumă!

#Românii au talent

Adelina Benga a avut un număr fabulos la emisiunea difuzată de Pro TV, Românii au talent. Ea este contorsionistă și le-a cucerit inimile juraților cu mișcările sale, cu îndemânarea și priceperea din timpul spectacolului, dar a și impresionat publicul cu mobilitatea sa. Toată lumea a aplaudat-o minute în șir!

Adelina Benga i-a uimit pe jurații de la Românii au talent

Adelina Benga nu mai fusese niciodată pe scena de la Românii au talent și avea foarte multe emoții înainte de a-și arăta numărul. După ce a făcut senzație cu flexibilitatea ei, Dragoș a întrebat-o dacă i-au trecut emoțiile, iar ea a răspuns afirmativ. Micuța Adelina Benga era foarte bucuroasă, ușurată la finalul spectacolului și aștepta cu nerăbdare să audă părerile juraților.

Citește și -  Mihai Bobonete, „jignit” de Dragoș Bucur. Ce a putut să-i spună colegului de la Românii au talent: „Zici că ești valutist cu treningul ăsta”

„La tine au trecut emoțiile și toată energia aia bună să știi că a ajuns până la noi. Ne simțim foarte bine acum. Eu, cel puțin, sunt mult mai zâmbăreț”, a spus Dragoș Bucur, uluit de ceea ce a făcut contorsionista. El a făcut un gest foarte frumos, ridicându-se în picioare și aplecându-se în semn de apreciere pentru Adelina Benga.

Adelina Benga
Adelina Benga

„N-are cum să nu te facă să te simți bine un moment ca acesta. Tu ai o energie extraordinară, dansul tău, mișcările tale, par a fi o joacă, pentru că tu le faci cu ușurință, dar dacă eu ar trebui să le fac, n-aș reuși niciodată”, i-a transmis Andra, emoționată, concurentei.

„Dar asta e și frumos. că pare o joacă, pentru că mie mi se pare cel mai potrivit când vezi un moment care pare din viața acestui copil. Cumva mi se pare că nu poate fi nimic mai potrivit, dincolo de faptul că este și foarte talentată. Adică, am văzut niște mișcări executate impecabil. Bravo!”, a mărturisit Andi Moisescu, plin de admirație față de fetiță.

„O să ai din ce în ce mai multe medalii, pentru că ai tot ce îți trebuie. Bravo ție”, a spus și Mihai Bobonete.

Deși executase un număr impecabil, micuța Adelina Benga nu era convinsă că va merge mai departe și avea emoții mari. Dragoș Bucur i-a dat verdictul: a primit patru de „Da” și a mers  mai departe!

Cine este contorsionista Adelina Benga de la Românii au talent

Sportiva are doar 9 ani, este elevă și face și gimnastică ritmică. Ea practică acest sport încă de la frageda vârstă de 6 ani, când a văzut în parc niște fete care exersau, i-a plăcut și a convins-o pe mama ei să o înscrie și pe ea la astfel de cursuri. 

Spre deosebire de fetița talentată, părinții ei nu au nicio tangență cu artele și nu știu nici să danseze. Amândoi sunt medici, mama ei este anestezist și tatăl ei este chirurg. Cu ambii părinți medici, cel mai apropiat scenariu ar fi fost ca și Adelina să devină tot medic, însă ea nu vrea acest lucru și spune că îi este frică de sânge.

Pe lângă această frică, ea mai are multe altele. Îi este teamă de păianjeni, de câini, de pisici, de toate animalele care o pot zgâria. Totuși, nu o sperie să se onduleze ca și când nu ar avea oase, ceea ce a determinat-o să fie campioană și să strângă medalii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net