Cine este Rareș Prisacariu? Am aflat totul despre concurentul de la ”Românii au talent”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Rareș Prisacariu este un băiețel de doar 7 ani care a reușit să le cucerească inima prezentatorilor, dar și a juriului. El a primit primul Golden Buzz de la Pavel Bartoș și Smiley în prima ediție a celui de-al 13-lea sezon ”Românii au talent”.

Cum a impresionat Rareș Prisacariu juriul și publicul

La doar cei 7 ani, Rareș are o memorie foarte bună, a reținut o mulțime de poezii, texte de proză și monologuri. El a recitat un monolog al lui Vlad Țepeș, iar interpretarea sa a dat pe spate întreaga sală.

Citește și: Cine este, de fapt, Christian Stoinev, acrobatul de la „Românii au talent”. Andra a fost fermecată de felul în care arată. Reacția lui Bobonete merită toți banii

Prezentatorii l-au trimis direct în semifinală, fiind de-a dreptul impresionați de talentul pe care un copil îl poate avea la o vârstă atât de fragedă: „Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a declarat Pavel Bartoș.

Jurații au fost, de asemena, fascinați de talentul tânărului: „Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”, a spus Andi Moisescu.

Vezi și: Cea mai mare dramă din viața lui Andi Moisescu. A fost părăsit de tată când avea numai 4 ani: „Fiecare face cum îl taie capul”

Cine este Rareș Prisacariu

Semifinalistul este din Botoșani, iar spre deosebire de mulți copii de vârsta lui, pasiunea lui cea mare este lectura. El a citit până acum 200 de cărți, îi place să recite poezii, monologuri, dar și texte de proză. Înainte de a-și începe numărul pe scenă, materialul video prin care a fost prezentat îl arăta pe tânăr într-o bibliotecă, dragostea lui cea mai mare, căci este pasionat de citit.

Vezi și: „Românii au talent”, sezon cu ghinion? Pavel Bartoş: „Anul acesta va fi şi magic”

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești.

Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu.

L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă. (…) La Românii au talent nici nu visam să vin, mama m-a înscris și când am auzit seara că o să trec mai departe m-au trecut toți fiorii mei. Când o să văd atâta lume, juriul, o să mi se urce sângele la cap de bucurie.”, a confesat băiatul.

De urmărit și: Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la ”Românii au talent”, în fața lui Simon Cowell și Heidi Klum

Ce vrea Rareș să fie când va crește?

Având în vedere memoria sa fabuloasă și talentul deosebit în interpretarea textelor, nu este de mirare că Rareș vrea să devină actor. La castingul ”Românii au talent”, el a spus că este pasionat de actorie, iar școala pe care o frecventează este Școala Populară de Artă din Botoșani.

Unele dintre rolurile pe care ar vrea să le joace sunt de violonist, cântăreț, profesor, preot, chiar și președinte. Concurentul face parte din „Trupa Șoriceilor”, unde el este Șoricel, Prințul Miorlau și naratorul poveștii, și a jucat de mai multe ori în piesa „Când pisica nu e acasă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net