Cea mai mare dramă din viața lui Andi Moisescu. A fost părăsit de tată când avea numai 4 ani: „Fiecare face cum îl taie capul”

#Românii au talent

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din televiziune. Cu toate acestea, puțini oameni știu că în spatele zâmbetului de bărbat puternic se ascunde o dramă care l-a marcat pe juratul de la Pro TV pentru totdeauna. Mai exact, acesta a fost părăsit de tată atunci când avea numai 4 ani. 

Acum ceva timp, Andi Moisescu a vorbit despre momentul în care tatăl său, regizor de film de profesie, a plecat de acasă atunci când el avea 4 ani și nu s-a mai întors niciodată. Cu toate acestea, Andi nu i-a purtat niciodată dușmănie și nu consideră că acesta a greșit în vreun fel căci, spune el, fiecare om este liber să facă ce vrea cu viața lui. 

„Nu am avut cum să țin legătura cu el”

Andi Moisescu a mai mărturisit că a vrut, la un moment dat, să-l caute pe tatăl său, însă încercarea lui s-a soldat eșecului. Juratul de la Românii au talent este de părere că lipsa tatălui său l-a făcut pe el un părinte mai bun și mai responsabil în ceea ce privește relația pe care o are cu copiii lui. 

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul.

Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. 

Citește și - Andi Moisescu și Olivia Steer au făcut furori pe stradă! Cum s-a îmbrăcat soția la cină: „Și-a scos iubita în oraș”

Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea.

La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie. 

„Pe undeva, e firesc să uiți”

Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui.

Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit.

Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a spus Andi Moisescu, în cadrul unui interviu, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
4 front doctorita spagara jpg
cub ioana ginghină png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg