Andi Moisescu și Olivia Steer au făcut furori pe stradă! Cum s-a îmbrăcat soția la cină: „Și-a scos iubita în oraș”

Ultima actualizare:

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt împreună de mai bine de 17 ani și au o relație discretă, pe care o trăiesc departe de ochii curioșilor. Au doi copii împreună și deși se spune că odată cu apariția micuților în viața părinților dispare pasiunea, Andi și Olivia Demonstrează contrariul.

Astfel, chiar și după atâția ani iată că Andi Moisescu și Olivia Steer își fac în continuare timp unul pentru celălalt. Ieri au ieșit la o întâlnire romantică, doar ei doi, iar vedeta a postat o fotografie în mediul online. 9.000 de persoane au apreciat imaginea și pe bună dreptate, căci au toate motivele!

S-ar putea să te intereseze și: Olivia Steer a dat-o în judecată pe Ramona Strugariu. Ce cuvinte au ofensat-o pe soția lui Andi Moisescu

Andi Moisescu și Olivia Steer, lecție de stil

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au îmbrăcat mai ceva ca vedetele de la Hollywood! Dacă el a optat pentru un costum crem, de vară, și o cămașă în nuanța roz pal, la care a accesorizat o pereche de pantofi sport albi, Olivia, simplă și elegantă, ca de obicei, a impresionat cu alegerea vestimentară.

Ea a purtat tot un costum format din două piese, dar cu pantaloni scurți, ivoire, un top negru, accesoriile fiind alese în aceeași culoare. Cureaua aurie i-a scos în evidență talia de viespe, iar ceasul de la mâna stângă a întregit look-ul.

Nu rata nici: Secretul căsniciei lui Andi Moisescu și a Oliviei Steer. De 17 ani sunt o echipă: «Nu mi-a făcut niciodată vreun reproș»

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut printr-un prieten comun și întâmplarea a făcut să rezoneze și să se îndrăgostească unul de celălalt. Sunt căsătoriți din 2004 și au doi băieți în vârstă de 15, respectiv 13 ani. Juratul de la „Românii, au Talent” susține că are parte de toată înțelegerea din partea familiei care îl susține și îl ajută necondiționat în proiectele pe care le desfășoară.

Acesta este, de fapt, și secretul longevității lor: se susțin și se înțeleg reciproc, își cunosc limitele și gestionează cu calm neînțelegerile care pot apărea pe parcurs, ca în orice căsnicie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net