Olivia Steer a dat-o în judecată pe Ramona Strugariu. Ce cuvinte au ofensat-o pe soția lui Andi Moisescu

Ultima actualizare:

Anul trecut, după ce Olivia Steer a scris pe pagina sa de Facebook că nu va merge la medic să-și facă nici test Papanicolau, nici mamografie, investigații importante pentru depistarea cancerului de col uterin și a cancerului la sân, reacțiile celor din jur nu au întârziat să apară. 

olivia steer

Declarații dure între Olivia Steer și Ramona Strugariu

Printre replicile date Oliviei Steer se află și cea a europarlamentarului Ramona Strugariu, care a criticat aspru declarațiile Oliviei, ba mai mult, aceasta a declarat că consideră pe soția lui Andi Moisescu, ''o imbecilă''. ''Astăzi aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă'', nota aceasta.

Olivia Steer, însă, nu a trecut peste afirmațiile făcute de europarlamentar, astfel că a dat-o în judecată, motivul fiind chiar jignirile aduse, conform Fanatik.ro. ''Acțiune în răspundere delictuală'' este obiectul procesului, iar Ramona Strugariu, în cauză, apare ca ''pârât''.

Termenul procesului este în martie

Olivia Steer și Ramona Strugariu se vor întâlni la Tribunalul București, la procesul ce a fost fixat în data de 18 martie.

Ce pretenții are Olivia Steer

În privința cerințelor soției lui Andi Moisescu, probabil aceasta va cere daune materiale considerabile de la Ramona Strugariu. Postările Oliviei Steer au mai creat dispute și reacții diferite în mediul online, printre ele numarându-se o postare ce a intrat în vizorul CNCD.

Olivia Steer, amendată cu 5000 de lei

Olivia Steer a intrat în atenția Consilului Național pentru Combaterea Discriminării și a fost amendată din cauza unui mesaj controversat pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook. 

„Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fostă Steer): «Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?», reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată”, se arată în comunicatul CNCD.  

De asemenea, Olivia declara că, în prezent, niciuna dintre instituțiile statului nu mai are credibilitate, caracterizează Guvernul ca fiind “o glumă proastă". De asemenea, despre Președenție crede că este, "un tonomat cu fise de un leu, mare cât un dulap". Ministerul Sănătății – "un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere". Eroii din linia întâi – "acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curând și condamnați definitiv, cu executare". Influencerii și presa – "prostituate șleampete, mimând veșnic alerta”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net